windows 7 çıkalı 1 ay falan oldu türkiyede birçok kişi iyi veya kötü yorum yaptı ama çoğu olumlu oldu yorumların çoğu kişinin beğenisi kazandı windows 7 ama en çok hangi yönüyle ve özellğiyle acaba...
Sizce windows 7 nin en güzel yönü hangisi??
Bence de hepsi ve hatta daha fazlası ama beni en çok etkileyen "daha fazla fonksiyon ve özelliğe sahip olması.."
O zaman benim sisteme bu versiyonu leylekler getirdi =)
sizin yüklediniz directx 11 ama vista ile tam uyumlu bir biçimde deil win 7 ile tam bir bütündür vistada diretctx 11 in tüm özellikleri kullanılmaz ve desteklemez yoksa microsoft win 7 özelliklerini sunarken araya neden directx 11 ide katsın ki...Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 28 Aralık 2009 22:29
Aero görsellik, hız, güven, özellikler, uyumluluk ve stabilite..64 Bit OS ve DirectX 11 Teknolojisi.
Sayfa, dosya ve programlar arası hızlı erişim kolaylığı.Görsellik ve hız bi arada.En onem verdigim şeyler bunlar ve bu sefer Microsoft hepsini başarmış.Win.7 'nin XP'nin tahtına şirketler ve kurumlar dahil tüm user'lar tarafından geçilecegini düşünüyorum.Bence Win.7 onumuzdeki senelerde standart haline gelmeli ve herkes sistemini ufak bi Update ile bu sistemi kurmalı.Bugüne kadar en önemli ve oturaklı Win. OS'ler XP ve Seven.Update yapmayanlar ve XP'den vazgecemeyenler her türlü bu sistemi kurucak.Microsoft'un Win.XP destegini sonlandırmasına az kaldı.
sizin yüklediniz directx 11 ama vista ile tam uyumlu bir biçimde deil win 7 ile tam bir bütündür vistada diretctx 11 in tüm özellikleri kullanılmaz ve desteklemez yoksa microsoft win 7 özelliklerini sunarken araya neden directx 11 ide katsın ki...Hayır, Vista'da DX 11 ilgili güncelleme yolu ile entegre edilmiş ve tam uyumludur...
o zman microsoft boşuna windows 7 de directx 11 i araya katıyor...:D