Arkadaşlar sistemim ;
Asus p5l-mx Mainboard
2 gb dd2 667 mhz ram
nvidia geforce 9500 gt 1gb 128 bit
230 ac power supply
İntel d celeron 3.20 Ghz işlemci
bu sisteme win7 yüklesem call of duty m.w 3 ü veya gta 4 u orta derece oynayabilirmiyim ?
Arkadaşlar sistemim ;
Asus p5l-mx Mainboard
2 gb dd2 667 mhz ram
nvidia geforce 9500 gt 1gb 128 bit
230 ac power supply
İntel d celeron 3.20 Ghz işlemci
bu sisteme win7 yüklesem call of duty m.w 3 ü veya gta 4 u orta derece oynayabilirmiyim ?
Win7 tercih etmemin tek sebebi Directx 11 için .. windows xp uyumlu Directx 11 sürümü bulamadım..
Xp de dahi GTA 4 ü açması küçük bir ihtimal. MW3 bir ihtimal en düşük ayarlarda oynanabilir. Ram miktarın ve işlemci modelin düşük. Windows 7 önermem senin sistemine.
Gta 4 ü xp de oynayabiliyorum orta ayarlarda rahat bir şekilde kaldırıyor.. evet ram düşük onu en yakın zamanda 4 gb yapmayı düşünüyorum .. İşlemci olarak bana tavsiyen varmı ? tşkkürler
Anakartına göre işlemci seçimi yaptım. Seni iyi götürür. O anakart zaten Soket 775 destekliyor.
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=42557
Bilgilendirmen için tşkkrler :)
İşlemciyle ilgilenicem almayı düşünüyorum valla :)
kınaşlı o işlemci phenom x3 lerle yarışıyo intelin en dandik işlemcisi felan değil
işlemcim okadarda düşük değil şuanda bile cok guzel performans alabılıyorum .. daha iyisini sormuştum sadece :) ayrıca kararımı aldım wın7 kullanmıcam .. Ram zaten 2gb en yakn zamanda 4 gb yapmayı dusunuyorum 4gb yaparsam wın7 kurucam.. ılgınız ıcın tskkr ederm :)
İntelin en dandik işlemcisi İ3 ondan sonra Dual-CoreYeni bir işlemci elime geçti
benim yaptığım araştırmalarda hep böyle yazı
İntel pentium Dual core e6300 2.8 ghz 2mb cache var
power olarakda 400 watlık bi power supply aldım .. win7 kurdum .. umarım performans alırım :) ekran kartım garantide gelmesni bekliyorum..