teknolojik olarak bize yardım mı ediceklerini sanıyorsun? Bizi resmen sömürürler... tamam şimdikiler sanki sömürmüyor(!) durum ortada... ama işgal etselerdi şimdi bu ülkede kölelerden başka kimse yaşamazdı...
Hiç internet ile ilgili gazetelerde olumsuz haber varmı? TV de hiç varmı? hep güzel göstermeyi kandırmayı amaçlayan reklamlar... yok şu kadar hız bu kadar bilmem ne... alt yapı artık yükten 1Mbps i stabil veremiyor ne hızı ne sınırsızı?? parayı veren düdüğü çalar... zamanında Asya'da bu internet işine öyle bi para yatırdılarki belki kabloları altından bile döşerlerdi.... bilemedim saf altın kaplama... bizde yok kes biç yama yap milletin internetine kota koy vs. böyle böyle kazıklıyorlar milleti hiç altyapıyı değiştirmek adına bişey yapmıyorlar ki... Aaa doğru para yok.... neredeyse bütün yöneticiler parayı çukkalayınca kasada para mı kalır?? ilk iş yurtdışına gidicem arkadaş, bu güzelim ülkeyi ne hale getirdiler... Türküm demekten gurur duyacağımız ne kaldı ki? Olan da elden gidiyor... Türk olmanın anlamını yok ediyorlar... şimdi sinir mi kalır? bakk yaa ne zaman düşünsem sinirlerim zıplıyor....
sesimizi çıkart(a)mıyoruz ki ii gelişme olsun... Süper Online biraz gelişme gösteriyor kendi fiber ağını kuruyor ama o da nereye kadar? bi yere kadar sonra tıkanıcak... yurtdışı çıkış-girişleri aynı kaldığı sürece anca TR içinde hız yükselir... İstanbul'da bi çalışma olur bütün TR nin net felç olur... 1-2 tane yurtdışı bağlantısı koskoca ülkenin internet kullanımını kaldırırmı çocuğa sorsanız o bile cevap vericek... yetmez... ilk olarak adam akıllı çok çok yüksek hızlı yurtdışı giriş-çıkış ları olması lazım ki internet bi nebze rahatlasın sonra bölge bölge aly yapıyı değiştirirsin fıstık gibi yeni sistem olur.. ama nerdeee anca hayalimizde olur... yarın da böyle olursa arıyıam TTneti bascam fırçayı.... modem değiştiririm bizden almadığınız için teknik destek veremeyiz derler,net kesilir ararsın hep çalışma var hep yoğunluk var... gecenin 3-4 ünde bile download yerlerde sürünür.... başlarım öyle internete... ne tadı var ne tuzu kaç gündür düzgün bi videoyu bırak surf bile işkenceye dönüyor.... hadi ben alışmışım 6-7Mbps e 1Mbps kullanıpta 128-250Kbps alanlar ne desin???