Sizde göre en yoğun ve yüksek grafikli oyun? hangisi.
Sizde göre en yoğun ve yüksek grafikli oyun?
Tartışmasız GTA IV..Ardından Crysis 2
GTA ek paketler ve bazı yamalar ile çok güzel grafiklere sahip olabiliyor ama Cry Engine 3'ün şaheserlerinden Crysis 2 en iyisi bence. DX9'da, DX11 efektlerinin çoğunu yapıyor zaten oyun motoru. Optimizasyon da gayet iyi o yüzden Crysis 2 tabii DX11 paketi daha da iyi yapıyor görüntüyü :))
metro 2033 optimizasyon sorunları olan bir oyun çok iyi bir sistemde bile kasması çok iyi grafiklere sahip olduğu anlamına gelmez. Şu an çıkan oyunların buyuk bir bolumu konsollara optimize edilerek çıkartılıyor (örn. crysis, crysis 2 ye göre sistemleri daha çok zorlayan bir oyun) ama scorpion11 arkadaşımın verdiği battlefield 3 oyunu pc lere göre çıktığı için sanırım grafiksel olarak zirvede yer alacak. (bu arada konuyu açan arkadaşım COD serisini de listeye koyman komik olmuş adamlar MW3 u bile kaç sene önceki oyun motoruyla yapıyolar)
metro 2033 optimizasyon sorunları olan bir oyun çok iyi bir sistemde bile kasması çok iyi grafiklere sahip olduğu anlamına gelmez. Şu an çıkan oyunların buyuk bir bolumu konsollara optimize edilerek çıkartılıyor (örn. crysis, crysis 2 ye göre sistemleri daha çok zorlayan bir oyun) ama scorpion11 arkadaşımın verdiği battlefield 3 oyunu pc lere göre çıktığı için sanırım grafiksel olarak zirvede yer alacak. (bu arada konuyu açan arkadaşım COD serisini de listeye koyman komik olmuş adamlar MW3 u bile kaç sene önceki oyun motoruyla yapıyolar)@Ericyes oyüzden mi internette çoğu kişi bilgisayarım çok iyi black ops oynayamıyorum kasıyor diyor.Milleti küçük düşürmeye çalışma kendi fikrime göre black opsun grafikleri crysis den daha güzel şahsi fikrim sonra orda burda hava atarsın black ops full grafik oynuyorum diye ;)
ayrıca bizde metronun grafikler iyi demedikki size göre iyimi diye sorduk farkı anlamışsındır umarım.
@Karub Hacı ekran kartı GT120. :D Babama yakında sistem toplatacam HD6950'li bişey toplayacam. 2000 liraya kaçabilirse konu açarım ben. :DBen bu sistemi toplarken yarısını kendim topladım yarısını babamdan.. Mecburuz şimdilik :)
İnşallah güzel bir iş sahibi olunca öyle bir sistem toplucam ki... Ayrıca kocaman bir oda olacak orada bir sürü bilgisayarlar olacak of of hayalim... <3
Metro-2033 ardından witcher 2 ve gta 4 :D