Pentium (R) 4 Cpu 3.06 GHz 1,50 GR RAM
ATİ HD 4650 1 gb Ekran Karti 128bit DDR2
Foxconn Anakart Var
Gta4.Crysis 1,2.Assasin Creed.Dead Space. Vb Oyunlari Açarmi ?
Foxconn Anakart Var
Gta4.Crysis 1,2.Assasin Creed.Dead Space. Vb Oyunlari Açarmi ?
ATI nin yeni nesil RV730 grafik işlemcisini barındıran Sapphire HD4650 üzerindeki 1GB DDR2 bellek ile yüksek bellek ihtiyacı olan Crysis benzeri birçok oyun için uygun fiyatlı bir çözümdür.
Grafik Hızlandırma Teknik Özellikleri :
Bellek : 1GB DDR2
Chipset : HD 4650 / RV730
Transistör Sayısı : 514 Milyon
Çekirdek Hızı : 600MHz
Bellek Hızı : 800MHz
Steam İşlemcisi: 320
Bellek Veriyolu : 128bit
Vga Slot : AGP 4x/8x
Üretim Teknolojisi : 0.55 Mikron
Soğutma : Fan
Slot : Tek Slot
3D Görüntü Kalitesi :
Piksel Shader Versiyonu: 4.1
Vertex Shader Versiyonu : 3.0
DirectX : DX10.1
DVI : Dual DVI
Video Kalitesi :
Adaptive De-Interlace : Video Shader HD, UVD
Video Hızlandırma : H.264 – HD DVD, DivX, WMV9, MPEG-2, MPEG-4, VC1
Enhanced Anti-Aliasing (AA) & Anisotropic Filtering (AF)
Unified Video Decoder 2 (UVD 2)
Accelerated Video Transcoding(AVT)
Upscale Beyond 1080p
Enhanced DVD Upscaling
Dynamic Contrast
Minumum gerçek 350W ve 15A üzeri kaliteli bir güç kaynağı ile kullanılması tavsiye edilir…
Ekran Kartınızın Direct 10.1 X Olması Oyunlar İçin Yeterli Muhakkak Tabi ki DirectX 11 isteyen oyunlarda sorun yaratabilir...
Ben Pentium 4 3.0 ve HD2600 XT ekran kartı ile Metro 2033 oyununu bitirdim.Ayrıca crysis1 -warhead Call of duty 1 2 3 4 5 6 bad company 1 2 hepsini oynayıp bitirdim . Tabi Görüntü kalitesi olarak 800*600 üzerine sadece Call of duty 1 2 3 ve 4'te çıkabildim.Sende rahatlıkla düşük-orta seviyede oynayabilirsin.
Arkadaşım Senin Oynıyacağın OyunLar BunLar
UNDERCOVER:FARCRY2:MAFİA:CRYSİS2:GTA SANANDREAS:CALL OF DUTY 4:CALL OF DUTY 6
BU SAYDIĞIM OYUNLARIN HEPSİNİ 800X600 MEDİUMDA RAHAT OYNARSIN :)
gta 4 hariç hepsini lowda açar
Ram'i yükseltirsen oynarsın..
Foxconn Anakart VarGta4.Crysis 1,2.Assasin Creed.Dead Space. Vb Oyunlari Açarmi ?
Monitörün 17" ise oynarsın.
http://svc.systemrequirementslab.com/CYRI/
arkadaşım burası babanızın yeri değil.. !! biraz saygılı olun... !! daha yeni üyesiniz gelmişsiniz dikleniyorsunuz ayıp değil mi yaptığınız??
o sistem oyunlar için hiç te iyi değil... Crysis Warhead oyincağın en iyi oyun olur... o da 800x600 ve orta ayarlarda ( belki low ayarlarda ) Adem'in dediği gibi 17" ise monitörünüz pek sorun olmaz ama daha büyükse sorun olur...Crysis2, GTA IV gibi güncel oyunlarda sorun yaşarsın... ama onun dışındaki oyunlarda pek sorun olmaz çözünürlüğü düşürür ayarları low'a getirirsin sorun kalmaz... ama güncel oyunlar için yetersiz bir sistem...
4350 kötü bir kart onunla oyun oynanmaz..yeni sistem alanlar veya sistemi yeni olanlar heralde oyunları düşük-orta ayarlarda açıcak değil??? herkes özellikleri sonuna kadar açmak ister... lowda oyun oynamak ile high very high ta oynamak arasında çok fark var...
Adem Bey'i yeterince tanıyorum ve niyetide kötü değil... dalga geçtiği fln yok... HD 4350 gibi bi kart ile bellki siz fark etmemişsinizdir ama yinede oyunlar kasar... rahat oyun oynamak için HD 4650( "en en" az ) lazım... ve HD 4650 bile orta seviye bir kart... HD 5770 ile rahat oyun oynanır... HD 4650 kartlarda rahat oyun oynanmaz... 1680x1050 çözünürlükte highta açın bakalım Crysis Warhead ı nasıl kasıyor o sistemle... low da crysis oynamak saçma oluyor.. grafik harikası bir oyunu grafiklerinden yoksun olarak oynamak saçma olur... oyun yine oynanır ama tadı tuzu olmaz...
Ya Pci-E slotu olanlar en kötü HD 4670 bence
Bu arada RAM Lazım senin sistem için 2,5 yada 3 oluyorsa yap 1.5 az ekran kartı yetmediğinde Ram'in takviyesi lazım unutma