Merhablar arkadaşlar,
Arkdşlar ben bu sistemı almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyat aralığına göre nasıl ? Yorumlarınızı bekliyorum...
Merhablar arkadaşlar,
Arkdşlar ben bu sistemı almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyat aralığına göre nasıl ? Yorumlarınızı bekliyorum...
kötü bir sistem. neden dersen bu kasa tasarımı bence rezalet. 1,5 yıla yakın geçmişi olan bir tasarım. fazlasıyla kalın ve fazlaca plastik.tavsiyem yeni nesil acer asus yada daha çok samsung bakman olacaktır. garip biçimde samsungun cihazları fazlaca stabildir. ( bana güven piyasaya çıkan hemen her cihaz elimin altından geçer )
Bütçeni söyle ohne dich düzgün birşeyler bulalım
Birazda senin kullanmana bağlı bir şey işlerimi gören bir makine istiyorum dersen iyi bir makine ama günümüz oyunlarını oynıyacam (örn veriyorum;Gta IV ,Crysis 2,Battlefield 3,Ghost Recon,MW3,Max Payne gibi gibi ...) oyunları oynarım dersen bu cihazı unut bide bunun ilerisi var oyun meraklıları Şimdi Gta V i bekliyor Max Payne 3 çıktı ama her baba yiğidin kaldıracağı oyun değil o bence birdaha düşün derim bütçene göre o fiyata Mükemell ASUS Lar var yada git Sony al
kullınacak kişi bayan ama hatırlatmakta yarar var
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşşlar oyunla pek alakam yok ben programlam aokuduğumdan en çok o işlerde lazım genede yorumlar için teşekkür ederim.
Tekir arkadaşım ilgin için sağ ol sipariş verdik bile :) umarım o kötü değildir :(