Size Göre Seçilen Dünyanın en iyi oyunu olmayabilir Sizce Dünyanın En İyi Oyunu Hangisi Olmalıydı ?
Tabi Ankete Sığmayanlarda var:
Dead Space
Homefront
Uncharted 2: Among Thieves
Dragon Age: Origins
Diablo 2
Far Cry 1-2
Tomb Raider Underworld
Left 4 Dead 2
Football Manager 2011
NFS 1
NFS Underground 2
Nfs Undercover
NFS Hot Pursuit
NFS Shift
NFS Pro Street
Dirt 2
Painkiller
Punisher
True Crime New York City
True Crime Streets Of LA
True Crime Hong Kong
NFS Shift UNLEASHEAD
Call Of Duty Modern Warfare 2
DİRT 3
Fallout New Wegas
Serious Sam 2
Serious Sam HD: The Second Encounter
F.E.A.R 3
Süper Mario
İllaki Bu Listeden değil Kendi Görüşlerinizide belirtebilirsiniz Ama anket sadece ordaki isimlerden oluşuyor :)
Size Göre Dünyanın En İyi Oyunu Hangisi Olmalı ?
Yanlış yapıyorsunuz. Listede Spor-Yarış ta var FPS'de.. Bu işler böyle yapılmaz. FPS türünde şu, RPG türünde şu diye seçim yapılır.
FPS > Killzone 3
RPG > GTA IV
Spor-Yarış> NFS Underground 1 derdim ama olmadığı için Hot Pursuit diyorum zaten 2010'un en iyi yarış oyunuydu :)
Mafia 2 En iyisi bence grafik olsun konusu olsun herşeyiyle 1 numara
black ops gibi tiksinc bi oyuna iyi puan gitmiş şaşırdım valla bence direk dünyanın en iyi oyunu budur demek yanlış her oyunun bi digerinden üstün bi yanı yar 4 4lük bi oyun yok nerdeyse her oyunda eksik yönler var wormsünden tut caunterına kadar neler neler var ama neyse. illa bu listeden seciceksek undergraund 2 diyorum.
Hunting unlimited 4 diyorum
Nedenim ise;
-Oyunlar içinde en çok sevdiğim oyun tipi av oyunudur (:
-Neredeyse her bilgisayarda full detay ayarlarda kasmadan oynanıyor(2007den kalan pclerde full detay 60 fps alabiliyorsun)
-Grafikleri pek de kötü değil texturelar çok iyi şeçilmiş ve renderlanmış (:
-Oyunda kullanılan karakterin tipi kazma veya artiz gibi değil dağcı gibi bu da oyuna gerçekçilik katıyor (:
-351 mb boyutu var kurulduktan sonra taş çatlaşın 450 mb kaplıyor ;)
CRYSİS 2 Hem görüntü kalitesi üst düzey hemde optimize.
Total War serisinden de bir oyun olmalıydı bence hem detay olsun hem de grafik vb. bakımından benim çok keyif alarak oynadığım bir seriydi
The Witcher 2yi oynamadan Bu ankete oy vermeyin derdim:), Oynayanlar bilir,Acayip etkileyici bir hikayesi,oyunun akışı var,Grafik anlamındada acayip kaliteli,hatta gördüğüm en kaliteli Grafikler(realistik demiyorum,kaliteli,detaylı) Crysis 2yi ve witcher 2yi highde oynayıp bitirdim,Witcherde insanın ağzı açık kalıyor,Yinede oynamayanların anlamasını beklemek yanlış Olur,Oynayın,Görün,iyi oyunlar:)
The Witcher 2yi oynamadan Bu ankete oy vermeyin derdim:), Oynayanlar bilir,Acayip etkileyici bir hikayesi,oyunun akışı var,Grafik anlamındada acayip kaliteli,hatta gördüğüm en kaliteli Grafikler(realistik demiyorum,kaliteli,detaylı) Crysis 2yi ve witcher 2yi highde oynayıp bitirdim,Witcherde insanın ağzı açık kalıyor,Yinede oynamayanların anlamasını beklemek yanlış Olur,Oynayın,Görün,iyi oyunlar:)benim steam hesabımda witcher 1 var 2 çok pahalı şu anda yok o yüzden fiyatı düşsün alırım :D
The Witcher 2yi oynamadan Bu ankete oy vermeyin derdim:), Oynayanlar bilir,Acayip etkileyici bir hikayesi,oyunun akışı var,Grafik anlamındada acayip kaliteli,hatta gördüğüm en kaliteli Grafikler(realistik demiyorum,kaliteli,detaylı) Crysis 2yi ve witcher 2yi highde oynayıp bitirdim,Witcherde insanın ağzı açık kalıyor,Yinede oynamayanların anlamasını beklemek yanlış Olur,Oynayın,Görün,iyi oyunlar:)+ FPS ciler bu türe (RPG) yaklaşırsa kafayı yer. Ben gibi :D
Bir bölüm vardı başlarda.. Mağaraya giriyoruz ve dışarda askerler bekliyor zombisel varlıkları öldürüyoruz falan hepsi üstüme saldırdı skill mkill işlemiyor o bebelere..
Kimseler bilememiş
bence en iyi oyunlar RIVER RAID ve WIZARD of WOR
:D
bence en iyi oyun die bişey yok.olamazda her oyun farklı hikayelere,türlere,yapılara ayrılır.vede oyunlar grafikleri ile seçilmemeli bu çok saçma 1999 da yapılan rezil grafikli bir oyun 2011de yapılan süper oyundan daha çok zevk verebilir insana.örneğin:mario-terraria vs crysis 2-call of duty 7