Elimden geldiğince bütün firmaları yazmaya çalıştım eksikler varsa söylemeniz yeterli
Size Göre En İyi Oyun Firmaları ?
- 1
- 2
CAPCOM'un unutmuşsun ama:D Bir de Dice zaten EA'in bir kolu ve de Activision oyun yapmaz oyunlara yayıncık yapar yani o ikisini çıkarıp yine CAPCOM-Treyarch-İnfinity Ward-Crytek gibi firmaları eklyebilirsin. Ayrıa Microsoft Game Studios ne zamandan beri oyun yapıyor?Onu da çıkartablirsin listeden D:D
Gerçi bu konu önceden de açılmıştı ama:D
CAPCOM'un unutmuşsun ama:D Bir de Dice zaten EA'in bir kolu ve de Activision oyun yapmaz oyunlara yayıncık yapar yani o ikisini çıkarıp yine CAPCOM-Treyarch-İnfinity Ward-Crytek gibi firmaları eklyebilirsin. Ayrıa Microsoft Game Studios ne zamandan beri oyun yapıyor?Onu da çıkartablirsin listeden D:D
Gerçi bu konu önceden de açılmıştı ama:
Dice ayrı bir firma Onu araştırdım Dice oyunları yapıyor EA Games de dağıtıyor Mirror's Edge gibi..
Activison konusunu bilmiyorum :)
Tamam eksikleri ekledim ama Microsoft'un Flight Simulatör gibi oyunları var ?
Hmm... Onu unutmuşum:D Oyum Devil May Cry, Street Fighter, Resident Evil gibi oyunların yapımcısı olan CAPCOM'a tabi ki :D:D
Bir de o Conami değil,Konami :D:D:D:DSon Düzenleme: Psychonaut968 ~ 01 Eylül 2009 16:58
CAPCOM'un unutmuşsun ama:D Bir de Dice zaten EA'in bir kolu ve de Activision oyun yapmaz oyunlara yayıncık yapar yani o ikisini çıkarıp yine CAPCOM-Treyarch-İnfinity Ward-Crytek gibi firmaları eklyebilirsin. Ayrıa Microsoft Game Studios ne zamandan beri oyun yapıyor?Onu da çıkartablirsin listeden D:D<
Gerçi bu konu önceden de açılmıştı ama:
Gears of war ,age of emp. microsoft game studios tarafından yapılıyor.
ea games demiyorum(!) yaptığı oyunların geneli vasat(birkaç oyunu hariç) buyüzden crytek ve ea games ama sadece 1-kaç oyunu için
kimse gta 4 ve serisi oynamıo herhalde bu yorum yapanlar fln..max payne serisi ve max payne 3 ü burda deli qibi ne bekleyenler war
Red Dead Redemption oyunu da wardı sanırım..açın bakalım oyunlar formunu her sayfada gta 4 ile ilqili bi soru wardır mutlaka yetermi yetmez mi qibi..
Codemasters yok ekleyebilir misin bence en iyisi o son zamanlarda hele birde Operation FlashPoint çıktı mı kral olacak:D
beyler benim siram;
az zamanda cok iş crytek !
uzun yılların tecrübesi ea !
grafiğin erbabı ubisoft !
id Software
Raven Software
Beenox
Bethesda
cok ilginç pek fazla oyun yapmamıs firmalar soylediklerin.
- 1
- 2