Sizi istemeyen 10 sosyal ağ sitesi!

CHIP Online
25-04-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Her sosyal ağın kapısı Facebook gibi ardına dek açık değil. İşte sizi istemeyen web siteleri!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sizi ... g-sitesi_19093.html

Bazıları internetin son derece çağdaş, liberal, gizlisi saklısı bulunmayan bir ortam olduğunu sanır. Daha geçenlerde bir köşe yazarı internet çağında gizliliğin kalmadığından dem vuruyordu. İşte size bu gibi tezlerin içinin boş olduğunun 10 tane ispatı; gayet kalburüstü sosyal ağlar!

İnternetin gerçekte herhangi bir sosyal ortamdan hiçbir farkı yoktur. İnsanlar burada da ilgi alanlarına, politik görüşlerine ve daha pek çok kritere göre kendi gruplarını kurarlar, ortamlarını yaratırlar. Facebook gibi dev sosyal ağların içinde bile sayısız alt kime gözlemlemek mümkündür.

Bir de "kalburüstü" denebilecek cinsten sosyal ağlar var ki, onların varlığını genellikle sadece üyeleri bilir. Bunlara üye olmak ve sunduklarından faydalanmak öyle her yiğidin harcı da değildir. Çoğu zaman birden fazla kritere uymanız, üstüne bir de üyeler tarafından tavsiye edilmeniz gerekir. İşte bu türden sosyal ağlara 10 örnek topladık...

Tüm konu: Sizi istemeyen 10 sosyal ağ sitesi!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu ağlar ilginizi çekti mi?

murat2010
25-04-2010, 05:29   |  #2  
murat2010 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
287 mesaj

Şahsen bende baştan aşağı kibir fışkıran burnu dik, ne oldum delisi, ukala topluluğunun arasına gitmekten hiç hazzetmem...

eonder87
02-05-2010, 15:19   |  #3  
Taze Üye
15 mesaj

arkadaşım böyle sitelere neden girip zaman öldüreyimki oyunlara girer bikac kale yıkar bir kac düşman öldürürüm daha iyi... yukardaki arkadaşın dedigi gibi kibirli, burnu dik, parası olupta herşeyi satın alacagını düşünen tiplerin sitelerini ne yapayım ben benim chip.com.tr m var farklı bir sürü girdigim sitem var ayrıca facebook gibi bir siteyede fazla girmem nedeni ise sosyal agları sevmemki ben...

hsngrms
03-05-2010, 21:03   |  #4  
Yıllanmış Üye
401 mesaj

boş işler bunlar ya ne ilgimi çekecek..