Sizin için en iyi Windows telefonu hangisi?

CHIP Online
19-01-2011, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

CHIP Online sizin için en iyi Windows Phone 7 telefonlarını araştırdı. İşte WP7'li cep canavarları..

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sizi ... -hangisi_24733.html

Resimlerle: 10 yeni Windows Phone 7 modeli!

Microsoft'un Windows Phone 7 telefonları için gerektirdiği sıkı özellikler sayesinde, Windows Phone 7'ye sahip olan telefonların diğer telefonlardan birçok farklı özelliği bulunuyor. CHIP Online sizin için hangi Windows telefonunun uygun olduğunu ve Windows telefonlarının hangi etkileyici özelliklere sahip olduğunu araştırdı.

Uzun bir bekleme süresinden sonra Microsoft ünlü üreticiler HTC, LG  ve Samsung ile birlikte yeni işletim sistemi Windows Phone 7'yi sundu. Şimdiden Windows Phone 7 işletim sistemine sahip 5 telefon raflarda yerini aldı. Bu telefonlar arasında HTC HD7, HTC 7 Trophy, HTC 7 Mozart, Samsung Omnia 7 ve LG Optimus 7 yer alıyor.

Tüm telefonların belirli özellikleri bulundurması gerekiyor : Kapasitif dokunmatik ekran, çoklu dokunmatik, GHz işlemci, en az 8 GB dahili hafıza yeni Microsoft işletim sistemini çalıştırmak isteyen telefonlarda bulunması gereken özellikler.

Birçok farklı benzerliğe rağmen
Birçok benzerlik olmasına rağmen her üretici diğer rakiplerinden ayrılmak için telefonlarını kendilerine ait özelliklerle destekliyorlar. Özellikleri ve fiyatları telefonların satın alınma döneminde önemli rol oynuyor. Bu özellikler kendinize uygun telefonu seçmenizi sağlıyor.

Microsoft mobile özel
Sizin için Windows Phone 7 işletim sisteminin avantajlarını, işletim sistemine sahip olan telefonların özelliklerini ve bu telefonları araştırdık.

Tüm konu: Sizin için en iyi Windows telefonu hangisi?

İzleyin: HD2'ye Windows Phone 7 ROM'u!

Resimlerle: 10 yeni Windows Phone 7 modeli!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz en iyi WP7 telefonunun hangisi olduğunu düşünüyorsunuz?