SİZCE E250 NASIL?
Sizle Samsung E250 Yi Tartışak
- 1
- 2
çözünürlük dışında pek de kötülenecek bitarafı yok aslında..
bluetooth nasıl ii çeker mi kac m?
siyah asbluetooth nasıl ii çeker mi kac m?normal hertelefon gibi.. telefondan öyle fazla bişey beklenmez ki..
kamerası çok iyi degil Ancak çok büyük özellik aramayacak kullanıcılara göre kullanışlı bi telefon
tek kelime sölim berbat
alcaksan zaten nokia al başka narka alma
samsung e250 alırsan pişman olursun tecrübelerimden biliyom
Yoq Kardeş Sakın Alma Bence Berbat Bir telefon Alacaksan nokıa weya sonyericsson ya telefon garanden gelmiyon en az 10 kez yolladım
ben sana özelliklerini sayayım
5cm bluetooth menzinili
4 tane java oyun sonradan yükleme anca internet ile
sesi sinek gibi kod ile açınca patlıyor
kapağı 10-20 açma kapamada bozuluyor ve nasıl bıraktıysan öle kalıyo
vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs.
Susamben sana özelliklerini sayayımarkadaşa katılmıyorum bence nokia 3310 dan sonra en çok satan telefonlar arasında ayrıca kadranında bozulma falanda olmuyor ayrıca üretene degil kullanana bakmak gerekiyor hoparlörde patlama falanda söz konusu degil ayrıca TÜRKÇEYİ BALTALAMAYALIM5cm bluetooth menzinili
vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs. vs.
Susamben sana özelliklerini sayayımbana göre yanılıyorsun hoporler nasıl patlar ki?5cm bluetooth menzinili
bu bilgileri nerden buldun
sesi kodla açtım patlama falan yok.Music Edition gibi oldu telefon
ben memnun değilim,e250 yi çöpe atıcam artık.alalı 1 sene oldu ama tam taksiti bitti derken ekranda 5 adet beyaz çizgi çıktı enlemesine,ne mesajları okuabiliyorum nede rahat kullanabiliyorum,ekran garanti dışı dediler.uğraşmıyorum artık severek kullanmıyorum hiç.alacağıma bin pişman oldum yemin ederim.şu ana kadar kullandığım en berbat telefondu...
Bence sonnyericsson al.K750i.Süper bir telefonn keşke bende de olsa.AMa shell kampanyasından aldık bir nokia 3120classic.Niye Nokia tavsiye etmiyorsun dersen İsrail'e yardım eden markalar arsında.Bide E250 ye oyun yüklenmiyor.Temada herhalde.Ve çok nazik bir telefon çabuk kırılabilir.Dikkat.
her telefon kullananı için iyidir bunuda unutmayalım
benim arkadaşın oldu müzik dinliyorken yanımda hoperlorun olduğu üst kısım ısınmıştı tabi bombaa gibi patlamadı herhalde içerden kablo mu ne koptu yaptılar
ses gelmemeye başlıyor bu işten sonra
bataryaları yalama oluyor 1 gün dayanmıyor 0 aldım ve bataryayı hiç çıkarmadım sadece simi takmak için çıkardım ve ben telefonuma düzgün baktığım halde
5 cm bluetooth menzili şöyle oluyor
biz vatan caddesinde burger kinge gitmiştik dışarda oturuyorduk arkadaşın tel nokia idi modelini hatırlamıyorum galiba başı 30 lu bişeydi
arkininkin telefonu tarama yaptığında 10 metre ötede krmızı ışıkta duran arabaları görüyordu benim telefon anca yanımdaki arkadaşı
sesi sinek gibi olayına gelelim arkadaşın telefonu sony ericsson w810i kulaklığı bile benimkinden fazla ses çıkarıyor
java oyun işine gelelim oyunlar 4 tane ve hiçbişeye benzemiyor yılan oyunu bile yok ve sonradan yükleme yapmak çok zor internet üzerinden oyun yükleme de ne kadar kontor yiyor siz düşünün
kapak olayına geleyim o kapak gerçekten de 10 veya 20 açıp kapamada yayı gevşiyor ve kayış gibi ses çıkarıyor
diğer aklıma gelen şeyleri söyleyeyim
hafıza kartındaki müzikleri çalma sesi resimleri de arkaplan yapamıyoruz
tema desteği yok
kamera çözünüylüğü resimde max 640*480 video 120*96
kamera kalitesi en nette bile çok düşük çektiğiniz bi resmi pc ye atın bana katılacaksınız
gölgelendirilmiş ve transparan resimleri desteklemiyor
yuvarlak olarak 100 kb ı geçen resimleri arkaplan yapmıyor
şarj olurken çok ısınıyor
en önemlisi :
kullanıcı hatası olmayıp üretim hatalarına karşı firmware yok
( gerçi bu çoğu telefonda yok ama bazı kişiler bu kadar övdüğüne göre samsung e250 yi görmeyen bir kişi mutlaka bu kadar övdüğünüze göre iphone dan bile iyi der değil mi )
hadi benim hatam olsun kapağı, hoperlor patlaması ve TÜRKÇEM filan gerisine ne söyleyeceksiniz
bi de bana samsung e250 iyi diyenler gördükleri en dandik telefonları sıralasın bakalım e250 kaçıncı sıraya düşer merak ettim
arkadaşlar bn kullanıyorum daha alalı 1 yıl oldu tuşaları bozuldu.aynı şekilde ablamnda no tuşu bozuldu.genel özellikleri idare eder kamerası iğrenç,ama parasına bakınca zaten o telefondan bundan da fazla bişiy beklemiyceksn yani
şunu sölieim ki telefonu yaklasık 1,5 senedir kullanıorm ancak telefon cebimdeyken cekmior, müzik dinlerken telefonda gezinme gibi bi lüksün yok java dosya atmak çok zor (eğer usb kablon yoksa ben bt için söliorm) onun dışında sesi az çıkıo ancak bazı kodlarla bu sorn kaldırılıor şunuda ekliim bütün bunlara rağmen hala aynı teli kullanmaktaım:))
öncelikle herkeze merhaba:)telefon bana göre gayet güzel ve işimi görüyor.ayrıca çok da memnunum.telefonu beğenmeyenlerde olabilir('_') ama onu bulamayanlar da var;)
bende e250 kullanıom şikayetim yoq sağlamda telefon bence kamerası iyi değil ama yeterli :D
mustafa91Yeter kardeşim, bir E250 almışın, 4 tane konu var onla ilgili. Bir konu açsan yeter yani.beğenmiyosan konuya girme
- 1
- 2