Arkadaşlar Diyelimki Ben Bir Tane Bilgisayar Aldım Herşeyi Sıfır 2 yılda Garantisi Var. Kasanın İçini Açtım Ram Soktum Geri Taktım O zaman garanti Dışımı Kalır Yoksa Garantisi Devam Eder Mi?
Sizlere Bir sorum Olucak
Garantili ise sökmeyeceksin servis anlarsa senden ücret almak için onu garanti dışı sayar arıza verdiğini varsayalım...
Sorun fabrikasyon olsa dahi sana sen söktün şurayı şuraya temas ettirdin şunun ayarını bozdun vs...
En iyisi toplama
eğer marka pc alırsan yani hazır casper gibi bir masa üstü alırsan kasanın kapağını açman için kasanın kapağındaki etiket yırtılıyor zaten sistem garantisi bitip parça garantisi devam ediyor
ama toplama sistem alırsan zaten w.7 orjinal işletim sistemi almayı kimseye öneremiyoruz çok ucuz [D:]
toplamada parça garantisi oluyor daha iyi
toplama pc alın casper exper gibi hazır bi işe yaramayan pc almayın.
pc toplamak en iyisidr.
Evet Gerçektende Öyle Bir Bilgisayar Almak İstiyorsan En az 1600 tl ödemen lazım ama toplama alırsan eğer ben süper bi pc topladım vatancomputerden en son sürümleriyle Asus Rampage IV ana kartlı bi pc 32 gb bellek oluyor işlemci intel i7 süper vatandan toplayın derim ben size önerim bu.
toplama pc iyidir lafına katılıyorum gerisine katılmıyorum:
iyi bir oyun bilgisayarı için 1200 tl yeter ayrıca yanlış yönlendirme insanları
4 veya 6 gb ram en iyi oyunlara bile yeterken 32 gb ram enayiliğin kralıdır tam kendisidir yapanda yapmasını önerende enayilerin kralının kralıdır.
senin yaptığında enayilik 32 gb'ı 4 gb yaparsın ekran kartına ve işlemciye para yatırırsın.
benden bu kadar.
Arkadaşım Zaten Ben orda Örnek Olarak Verdim Asus'un ürettiği yeni ana kartta 8 tane ram takma yerini kapsıyor o yüzden Asus Rampage IV ü 32 olara kgösterdim ben örnek yani
ha öyleyse tamam :)
ama yinede tüm pc toplayacaklar için söylüyorum size 4 veya 6 gb ram yeter.