Skullptra sıkıştırma yöntemi?

BeyazLotus
18-05-2009, 18:46   |  #1  
BeyazLotus avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
180 mesaj

Torrent sizetelerinde bazı oyunların skullptra yöntemi ile sıkıştırılıp indirilmeye sunulduğunu görüyorum. 3-4Gb lık oyunu 900mb yapıyorlar.
Acaba bu sıkıştırmayı hangi praogramla yada nasıl yaptıklarını bilen varmı. Bende sabit diskimde bulunan oyun kurulumlarını sıkıştırsamda yer açılsa. 320Gblık harddiskte 30Gb yer var. Daha GTA4 indircem Ağzı kulaklarına varıyor

International Affairs
18-05-2009, 22:27   |  #2  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj

neden bu kadar zor bir işlem olan internetten indirim var anlamıyorum gidip dwd sini alıp hemen yüklemek varken?

BeyazLotus
19-05-2009, 23:12   |  #3  
BeyazLotus avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
180 mesaj

İnternetten indirmenin neresi zor Furkan. İndirme yerini belirliyorum, hızı belirliyorum, indirme programım gerisini hallediyor.
Ayrıca oyunları gidip satıcıdan alsam para yetiştiremem. Ben bi milyoner değilim ki, öğrenciyim.

Mustafa Akın
20-05-2009, 22:37   |  #4  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,236 mesaj

Skullptra sıkıştırma yöntemi değil, skullptra dağıtan grup sadece.
Sıkıştırmayı UHARC motoruyla yapıyorlar, ama onu yaparken, öyle dosyaları ekle, hadi bakalım gerisini kendi halletsin şeklinde değil. Adamlar işi biliyorlar, benzer dosyalar kendi arasında çok daha fazla sıkışır, örneğin video dosyaları, ya da ses dosyaları kendi aralarında, ve böyle her türlü grubu ayrı ayrı sıkıştırarak, otomatik olacak şekilde programlıyorlar; ancak bunların açılması 1 saati aşabiliyor, ve çoğu rip'li oyunda, bazı dosyalar eksik oluyor, dağıtan bu gruplar, müziklerin ve bazı konuşmaların gereksiz olduğuna kanaat getiriyorlar, ama değil bence. Normal ISO'sunu indirmek en sağlıklısı, çünkü her kurulumda 1 saat bekliyorsunuz, bu sinir bozuyor. İndirmek de öyle ama, indirmeyi sonuçta bir kez yapıyorsunuz.