Arkadaşlar PC'ye format attım ve save dosyam kayboldu. Biri bana şu bölümün "https://www.youtube.com/watch?v=waVPWDRhcGw" save dosyasını gönderebilir mi?
Skyrim save dosyası
Yok mu arkadaşlar yardımcı olan!
skyrim save dosyası gönderilcek bi oyun değil dostum yan görevler hic bitmez ve o save bulamazsın bulsanda başkasının geliştirdiği karakterle oynarsın oyuna yeniden başlamalısın.
Doğru söylüyorsun ama 20 saat falan oynamıştım o göreve gelebilmek için, en baştan oynamak çok zor olur. Amacım ana görevleri bitirip sonra bi kaç yan görev yapmak.
Bende save dosyası var ama ana görev bitmiş durumda eski işine yaramaz yani 40. levelde felan olması lasım oyun.
Eyvallah sağol. Peki autosave'lerde falan duruyor olabilir mi? Bi baksan...
video yu izledim o ejderi yakalıyıp sonra üstüne binip ucuyoduk skyrim de herkes f5 tusu ile save yapıyor ya ondan üst üste biniyor varmı bilmiyorum oyunda kurulu degil bir kurup bakarım olmadı save lere :) hepsini uploadlaya bilsem yapıcamda 3g net var bende 8 kb upload hızı :D
Evet uçup sonra bi yere indikten sonra Alduin'in olduğu yere gitmeye çalışıyorduk. Neyse yardımın için teşekkürler en azından cevap veren oldu konuya :)
Dostum oyunu kurup save lere tek tek baktım o bölüm yok ben ana konuyu erken bitirmiştim gitmiş :( yabancı sitelere bak orda vardır kesin.
Tamam dostum tekrar teşekkürler yardımın için.