Bilgisayarımda XP yüklü.
Benim daha evvel de Skystar2 uydu kartım ile ilgili sıkıntım vardı. Neyse ki sorunum çözülmüştü. Ancak şimdi de daha garip bir sorun oluştu. Bilgisayarıma format attım ve ardından programları kurup uydu kartımı kurmak isteyince bu problem meydana geldi.
Bilgisayara uydu kartını taktığımızda normalde "yeni donanım buldu" diye yazı gelmesi gerekir ve yönergeleri takip ederek BDA ağ bağdaştırıcısını kurarak Bilgisayarım > Özellikler > Donanım > Aygıt Yöneticisi > Ağ Bağdaştırıcıları üzerinde sağ klik yapıp güncelleştirme yaptığımızda Technisat driverı gelmesi gerek, ancak bunların hiçbiri olmadı. Gerçi bilgisayara kısıtlama getirmedim ama Windows SteadyState yazılımı haricinde başka birşey de yüklemedim.
Realtek ses sürücüsünü yüklemek için, yine aygıt yöneticisindeki "High Definition Audşo için Microsoft UAA Veriyolu Sürücüsü"nü kaldırmamız gerekiyordu. Bunu da kaldıramıyorum. Ayrıca, Technisat sürücüsü ses sürücüleri arasında çıkıyor, yani ağ bağdaştırıcıları arasında çıkmıyor. Kaç defa kaldırıp tekrar kurmayı denedim, olmadı. Ne yapmam gerekiyor?
LÜtfen çok acil bana yardım edin. Daha evvel, bana uzaktan yardımcı da olabileceğinizi belirtmiştiniz. Şİmdi aklıma geldi. Birkaç gün evvel de Teamviwer diye bir uzaktan erişim programını kurup kaldırdım. Bu programın da bir adaptörü ağ bağdaştırıcıları arasında yer alıyordu. Bunu da ek olarak vemiş olayım.