Slashtop OS ile anında görüntü

CHIP Online
03-12-2010, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

İşletim sisteminin yüklemesi için uzun süre beklemek istemeyenler için alternatif bir çözüm...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/slas ... -goruntu_23866.html

Resimlerle: Az bilinen 5 işletim sistemi

Pek çok kullanıcı açılması dakikalar süren işletim sistemlerinden şikayetçi. Özellikle de sadece e-postanızı kontrol etmek istediğinizde veya internet üzerinde basit işlemler yapmak istediğinizde, bilgisayarınızın başında dakikalarca beklemek gerçekten de çok can sıkıcı olabiliyor. Pek çok firma bu soruna bir çözüm üretmek için çalışıyor. Piyasada bulabileceğiniz ve çok hızlı açılan alternatif işletim sistemleri bu konuda bir çözüm olabilir bunları kullanmak demek, Windows'dan vazgeçmek anlamına geliyor.

Splashtop, Windows'dan vazgeçmek istemeyenlere ama aynı zamanda sadece birkaç saniyede açılacak bir işletim sistemine ihtiyaç duyanlara özel bir işletim sistemi geliştirdi. Chromium tarayıcısı üzerine kurulu Splashtop OS, sisteminizde yüklü olan Windows işletim sistemi ile uyumlu çalışıyor ve tercih ettiğiniz durumlarda hızlıca açılarak basit işlerinizi görmenizi sağlıyor.

Tüm konu: Slashtop OS ile anında görüntü

İzleyin: USB diskte işletim sistemi

Resimlerle: Az bilinen 5 işletim sistemi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Splashtop OS'u nasıl buldunuz?

firaristt
03-12-2010, 21:28   |  #2  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

sistemin açılışı şifre yazmam dahil 40-45saniye civarında sürüyor... o kadar beklemek sorun değil bence... sonuçta bir sorun olmadığı sürece sistemin açılış süresi 1.30 dk i geçmez :D o kadar da beklenebilir bence :D ama yeni sistemlerde 1dk en yüksek süre olmalı bence daha fazla oluyorsa sorun var demektir...