Arkadaşlar 2 tane 8800gt ekran kartı ile SLI yaptım ama oyunlarda sorun yaşıyorum bazen ekran kararıyor ve oyun kapanıyor.acaba kartların hızımı yoksa güç kayagımı.
1.kart:calıbre p888 8800gt
2.kart:leadtek px8800gt
güç kaynagım:(()
SLI sorun yaşıyorum...?
Arkadaşım neden farklı marka ekran kartlarıyla slı yaptın ki.Farkı marka slı pek mantıklı değil.(ekran kartlarını teker teker dene.Bence markaların farklı olması neden oluyor ankca sen yinede ekran kartlarını teker teker dene derim.Ayrıca link ölü yenile derim)
Çok büyük ihtimalle PSU yetmiyor 8800 çok fazla tüketen bir kart. Kaç watt PSU kullanıyorsun
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.kullandıgım güç kaynagı aşagı verdigim linkte mevcutur...
(()
SLI farklı kart olması degil aynı marka ciplerin bir araya gelerek yapılmasıdır diye biliyorum...
Anakartım aşagıdaki linkte mevcuttur:((
Şuan kullandıgım makinam:
işlemci:Core 2Duo E8400
bellek:2x4 hynıx(8gb)
hdd:8o ve 500gb samsung
anakart:Abit(Fatal1 ty FP-IN9 SLI)
sürücü:Asus Dvd Ram
ekran kartı: 1)Calibre 8800gt P888 2)Leadtek PX8800gt
power:Silverpower 600watt
exstra:2 adet 12cm ve 2 adet 14cm sogutucu fan
BİOS SÜRÜMÜNDEN KAYNAKLANABİLİR
bu konuyla ilgili bilgisi olan başka arkadaş yokmu...???
Arkadaşım Bios sürümlerine bak eğer aynı değilse aynı sürüm biosları flashla ekran kartlarının frekanslarının aynı olmasına dikkat et.Calibreler OC oluyor.
YasinCArkadaşım Bios sürümlerine bak eğer aynı değilse aynı sürüm biosları flashla ekran kartlarının frekanslarının aynı olmasına dikkat et.Calibreler OC oluyor.Kardeş verdigin bilgiler icin sagolasın sorunumu vermiş oldugunuz bilgiler dogrultusunda cözdüm...
tüm katılımcı arkadaşlara minettarım.