BEN VİSTA İLE XP Yİ AYNI PCDE KULLANMAK İSİTİYORUM YAPA BİLİRMİYİM SİZCE XP PRO SP2 İLE VİSTA HOME BASİC
SLM ARKDAŞLAR
korsannetteam açıklamış yalnız ilk olrak xp yi kur sonra vistayı
ama tek hardiskim var bölünmemiş
önce xp yi yükle sonra diğer bölüme vista yı yükle olacaktır
tamamda hard diskim tek parça
eğer önemli belgeleriniz yoksa format atın gitsin. format esnasında bölümlemeyi yaparsınız. yok önemli dosyalarım var diyosanız, xp kullanıyorsanız paragon harddisk manager yada partition magic gibi programlarla ilk başta ayırma yapın sonra ayırdığınız bölümü bilgisayarım(sağ tık) > yönet > disk yönetimi ni seçin. az önce bahsedilen programlarla ayırdığınız yeni oluşan sürücülere sağ tıklayarak NTFS formatında biçimlendirin. programların kullanımı hakkında bilgi internette olması lazım. CHIP de zaten paragon un kullanımı anlatılmıştı. ama deneyimli değilseniz bu işlemleri yapmanızı tavsiye etmem. çünkü çok karmaşık ve bir hata sistemi çökertebilir. önemli belgeleri imkanınız varsa CD ye DVD ye yada USB belleğe atıp format atın.
Onur Baba:D:D:D:D:D:D:D:D:hayırdır ne oldu ki? arada benim mesajım var sadece. sizin sorduğunuz soruya karşılık bir cevap olmuş gibi duruyorsa ben o mesajı yazmaya başladığımda en son mesaj hazma123 ündü. yani ona yazmıştım o mesajı.
arkdaşlar peki DVD YE ÇEKSEM OLURMU VİSTAYI DVD YE KURSAM YANİ
hamza123arkdaşlar peki DVD YE ÇEKSEM OLURMU VİSTAYI DVD YE KURSAMdvd üzerinden mi çalıştırmak diyorsunuz? yani dvd yi tak vistayı çalıştır?Son Düzenleme: layolus ~ 18 Haziran 2007 19:08
xp kullanıyorsan ve format atmadan bölümleme yapman gerekiyorsa en basit program olarak partition magici kullan türkçe yaması da mevcut yok vista kuruluysa bilgisayar yönetimine gir oradan vistanın kendi bölümleme programı var bu programla bölme işini yapabilirsin yalnız erkancın dediği gibi xpyi önce kur ardından da vistayı