http://yeliz435.sitemynet.com/
ne olur bi bakın yorumlarınızı bekliyom
slm ben yeliz sitem nasıl bakarmısınız!!
- 1
- 2
bi site ve bir videomu sadece, neyse yeni başladın galiba güzel güzel
daha siteyi geliştirmen gerek daha da video ekleyip daha güzel bi site olabilir...
Muhabbet kuşuna bayıldım yelizcim.Adama çek şu ayağını burası benim mekanım dercesine yırtınması çok tatlı.:)
YELİZ İŞİN GÜCÜ OLAN ADAMLARIZ BÖYLE AMATÖR BİR SİTEYİ NEDNE PAYLAŞTIN İÇERİĞİNDE BİRŞEYLE ROLSA GAM YEMEZDİM NEYSE SEN BENİM SİTEME GİRDE SİTE NASIL YAPILIR BİRAZ GÖZLEMLE
isinam.azbuz.com
yinede emeğine sağlık
slm sanırım bukadar kişi senin kuşunun ne yaptığını bilmio ben söyliyim kuşun,beim kuşumun bizim elimize yaptığını? seninkisi ayağına yapıyor. nemi yapıyor tabiki tecavüz edio nede olsa tırnaklara dayanamıyolar siten ise çok sade vo boş umarım en kısa zamanda istediğin gibi olur.
salvadore benim sitem demissin isinam.azbuz.com orası hazır site yapma yeri değilmi kardeşim ya..?
Morguesalvadore benim sitem demissin isinam.azbuz.com orası hazır site yapma yeri değilmi kardeşim ya..?evet orada hazır site aracları mevcut
daha tam inceleyemedim ama güzel bir siteye benziyor
paylaşım için teşekkürler (:
SİTE ÇOK KÖTÜ HİÇBİR İÇERİĞİ YOK BİR İŞE YARAMIYOR
ya burda sadece tek bir video var başka şeylerde koy rengide cooook koyu değiştiresen güzel olur benim tercihim mavi oldrdu
saymexSİTE ÇOK KÖTÜ HİÇBİR İÇERİĞİ YOK BİR İŞEbence manyak bir site olmuş.. :)
bi düşün..
koskoca bir site..
içinde tek bir video..
kırmızı bir background..
ve sapık bir kuş....
bence tam bir korku filmi havasında olmuş ben çok beğendim çok anlamlı bir site ya 10 numara şaheser..
en altta da "isabet sayacı" yazıyor ya, filmi izledikten sonra alta inipte bu yazıyı gören ziyaretçiye "acaba ne demek istiyor..? bu bir işaret mi" diye düşündürülüp iyice korkutmak için tasarlanmış mükkemmel bir site bu... (:
jeomaniasaymexSİTE ÇOK KÖTÜ HİÇBİR İÇERİĞİ YOK BİR İŞEbence manyak bir site olmuş.. :)
bi düşün..
koskoca bir site..
içinde tek bir video..
kırmızı bir background..
ve sapık bir kuş....
bence tam bir korku filmi havasında olmuş ben çok beğendim çok anlamlı bir site ya 10 numara şaheser..
en altta da "isabet sayacı" yazıyor ya, filmi izledikten sonra alta inipte bu yazıyı gören ziyaretçiye "acaba ne demek istiyor..? bu bir işaret mi" diye düşündürülüp iyice korkutmak için tasarlanmış mükkemmel bir site bu... (:
Arkadaşın amacını galiba o videoyu bize izletmek.Yoksa zaten sitenin kusura bakmayın ama berbat olduğunu o da biliyordur.
jeomaniajeo naptın yane yazmısın hemen eee, senarist olcak adamsn sürünme buralardasaymexSİTE ÇOK KÖTÜ HİÇBİR İÇERİĞİ YOK BİR İŞEbence manyak bir site olmuş.. :)
bi düşün..
koskoca bir site..
içinde tek bir video..
kırmızı bir background..
ve sapık bir kuş....
en altta da "isabet sayacı" yazıyor ya, filmi izledikten sonra alta inipte bu yazıyı gören ziyaretçiye "acaba ne demek istiyor..? bu bir işaret mi" diye düşündürülüp iyice korkutmak için tasarlanmış mükkemmel bir site bu... (:Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 04 Eylül 2007 22:15
elaziglijeomaniaiyi yazmış gerçektendejeo naptın yane yazmısın hemen eee, senarist olcak adamsn sürünme buralardasaymexSİTE ÇOK KÖTÜ HİÇBİR İÇERİĞİ YOK BİR İŞEbence manyak bir site olmuş.. :)
bi düşün..
koskoca bir site..
içinde tek bir video..
kırmızı bir background..
ve sapık bir kuş....
hayal gücü geniş bir arkadaş demekki. güzel
Black_Troublesiten çok güzel olmuşçok samimisin.
tv de arasıra çıkan bir reklam vardır çok çalışmam lazım çokk senin sitede öyle bir şey
Merhaba
Sadece 1 video mu_?Çalışıp biraz daha ekleme yaparsan güzel bişey çıkabilir.
- 1
- 2