Slm forma yeni katıldım ve herkesin Ramazan Bayramı mubarek olsun bayram gelmesıyle harclıgım bıraz war ve ekran kartı alcam
9600GT ECO GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı (170 TLye buldum) fakat bir sorunum war psu 220 watt ve psu olrak ne kdrlık bır psu ytr yukardakı ekran kartına 220 lik psu yetmez gıbı geldı bana ondan
Slm bir yardim
Ben pek deneyimli değilim ama
220 bir bilgisayar için bile çok düşük sistemin eski sanırım biraz
ÇÜnkü yeni bilgisayarlar direk 400 wattan başlıyor genelde
yani bence Psu da alacaksan 450w al bence sorun çıkmasın en az tabi
diğer yorumlarıda bekle ama daha iyi öneriler olabilir
peki arklar bana bir liste yaparmsınız 300 wattan ıtıbaren 4 tane sık olsa ytr parasıyla yanı kac paradır onu soyleyın benım pc baya eskı :D
o psular kac para 300 watlık 15.. vs gibi
Hmm soylıyem
Anakart-Gigabyte GA-945GCM-S2L-
Ramler 2 gb - 1 gb ram yandi
CPU-İntel Core 2 Duo CPU E4500 2.20 GHz
PSU- 220W
ekran kartını deıscem ztn
Eski Bilgisayara yatırım yapılmaz ama yine de vereyim sana bi örnek
BU aşağıdakini sana öneririm Kaliteli ve ucuz 400 watt da yeter zaten büyük ihtimalle o bilgisayara
400 Watt 63 TL
Peki Arkadaşlar PSU olarak bende bişeyler dicem Psu olarak OCZ mi Thermaltake mi ??
hmm onerın ıcın saol ouzhan Ocz alırım buyuk ıhtımal bıde su SXS STEALTHXSTREAM kısalmıs halımı sxs ve stealthxsteam ne demek yanı manası sormuom ne ıse yarar hanı ne bılım ogrenırken her sey ıı ogrencen kı sonra faydası olsun
hmm onerın ıcın saol ouzhan Ocz alırım buyuk ıhtımal bıde su SXS STEALTHXSTREAM kısalmıs halımı sxs ve stealthxsteam ne demek yanı manası sormuom ne ıse yarar hanı ne bılım ogrenırken her sey ıı ogrencen kı sonra faydasıkısalmış halimi bilmiyorum ama,o psu nun modeli
bunun gibi ocz nin fatal1ty modelide var
Peki oguz sence bu PSU olarak tak cıkar kablomu avantajlı yoqsa o bırlerımı
Ve en az 500 watt olmalı güç kaynağınız. Yarın 1/2 sabit sürücü daha takarsınız 1 TB'lık. Daha sonra 3-4 ay kullandığınızda sisteminizi, durduk yere mavi ekran hataları ve bozuk disk sektörü uyarıları almaya başlarsınız. Ayrıca bilgisayar sisteminiz de hiç eski bir sistem değil. Böyle bir sistemi, 220'lik bir güç kaynağı ile nasıl çalıştırabildiniz gerçekten merak etmedim değil, büyük şans bir sorun çıkmamış :D