yine ben...yine laptopumda sorun :( gta sa ve nfs mw oynarken çok hızlanıyor oyun ana menüdede öyle oyun içindede öyle...takip bile edemiyorum oynarken :) nasıl normal yavaşlığına getircem???(kablo takılıyken böle oluyor kabloyu çıkartınca pc yavaşlıyor,oyun düzeliyor...)
slm oyun hızlanıyor normal deil
ben de laptopumla sarj kablosu takılı oynuyom.cunku dıger turlu cok sıstem gereksınımı ısteyen oyunları kasarak oynamak zorunda kalıom.sarj kablosunu takınca duzelıo.senınkınde oyunun hızlanması ekran kartı yuzunden bence.cunku masaustu pcmde de aynı sorunla karsılasmıstım.oyunun bazı yerlerınde bırdenbıe hızlanıodu oyun.ama en cok eskı oyunları calıstırdıgımda yapıodu.herhalde pc dekı ekran kartımın bellegı okadar fazlaydı kı oyuna yansıodu.....:)))))
slm arkadaşlar masa üstü bilgisayarım (gta msw carbon vb) oyunlarda belirli bir süreden sonra hızlanıyor ve oyunu takip edemiyorum
sitem özl.
amd Athlon 3800+ x2
nvidia 7300gt 512mb
1gb ram
bi türlü sorunu çözemedim bi yardımcı olursanız sevinirim
amd çift çekirdekli işlemcileri için bir program yayınladı. windows xp kullananlar bu sorunu yaşıyorlar. xp kullananların bu program indirmeleri gerek. bu paket sorununuzu çözecektir. windows vista da ise bu sorun ortaya çıkmıyor.
benim dekstoptada var bu sorun ne yapabilirim acaba?
20 aralık'ta aldım pc'yi 1 sene oldu acaba ekran kartından dolayımı?
kalamarramd çift çekirdekli işlemcileri için bir program yayınladı. windows xp kullananlar bu sorunu yaşıyorlar. xp kullananların bu program indirmeleri gerek. bu paket sorununuzu çözecektir. windows vista da ise bu sorun ortaya çıkmıyor.programın adı ne bulamadımm ben? bendede aynı sorun var ama o paket programını bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim sendunyam@hotmail.de
amd çift çekirdekli işlemcileri için bir program yayınladı. windows xp kullananlar bu sorunu yaşıyorlar. xp kullananların bu program indirmeleri gerek. bu paket sorununuzu çözecektir. windows vista da ise bu sorun ortaya çıkmıyor.Lütfen o programın adını, linkini v.s varsa verebilir misin?Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Bilgisayarı açtıktan sonra 1 saat sonra falan bilgisayar acayip hızlanıyor. Mesela GTA San Andreas ta araba sürüyorsunuz araba cok aşırı hızlanıyor. Mesela oyunda ağaçlar sallanıyor ya ağaçlar bile o kadar hızlı sallanıyor ki. Anlıcağınız herşey aşırı derecede hızlanıyor... Bilgisayarı kapatıp açınca bu sorun gidiyor ama 1-2 saat sonra tekrar başlıyor. Arkadaşlar cocukca espiri yapılacak bi konu değil bence yardımcı olursanız sevinirim. Aynı dertten yanan 3-4 kişi yazmış bu konuya sanırım... Lütfen yardımcı olun... Şimdiden teşekkür ederim...
Sistem Özellikleri:
MS Windows XP Professional SP3, AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 1.00GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT Ekran Kartı..
eyvallah çok saolun.. denicem şimdii
çok uzun zaman geçmiş üstünden ama, aynı sorunu alanlar olursa diye söylüyorum, bu program sorunu çözüyor, cok basit bi şekilde yükleniyor... teşekkürler yardımcı olan herkese :)