SLM ARKADAŞLAR. SABİT HDD NİN D BÖLÜMÜNE TIKLADIĞIMDA AŞAĞIDAKİ HATAYI VERİYOR. İÇİNDEKİ BİLGİLERİ YEDEKLEMEDİM VE KURTARMAM GEREKİYOR LÜTFEN YARDIM...
slm
büyük ihtimal virüs bulaşmış diske erişilemiyor heb böyle der xp ama sorunun altında yatan zararlı yazılımdır..
biçimlendir derim...
önemli dosyalarını nasıl kurtaracağınıda bilemiyorum güvenli modda açmayı denedinizmi diski ?
güvenli modda çalıştırmayı denemedim. içindeki bilgiler lazım olmasa biçimlendirecem. peki bi sorum daha olsa. acaba biçimlendirdikten sonra revuca ve daha başa programlarla silinmiş dosyaları geri getirme olasılığım olur mu yada hdd yi 2. bir bilgisayara bağlasam D sürücüsüne erişebilir miyim
sanmıyorum geri alacağını o programlarla ama önemli dosyalarım var diye biçimlendirmeyip diski o şekil bırakırsa c diskinde riske girer hatta d diski bozulabilir..
bir şey daha xp kullanıcısısın galiba eğer sistem destekliyorsa windows 7 ye geç windows 7 de böyle sorunlar pek olmuyor...
bende işletim sisteminin bulunduğu disk hariç 5 disk daha var özel şahsi bilgiler,oyuni,film,müzik,
windows 7 sürücü şifreleme özelliği ile şifreliyorum şifreli diske virüs zor girer...