merhaba yeni bi program bu internetten indirdim 2250 hata buldu ve 25 ini onardı bilgisayarınızın sağlığı kötü yazısı çıktı bu programı satın almam bilgisayarım için faydalı olurmu yardımcı olursanız sevinirim çok acillllll.....
slow pc fighter programı acil
napcan satın alıp ucretsız yuzlerce program var ornek glary utılıtıes gıbı tuneup gıbı yada demoları var falan bence hıc gerek yok onlar oyle der ama regedıt ı programla duzelten kısılerın pc sı bazen acılmaz windows coker
cunkubu tarz prog regedıtı duzenler ccleanar gıbı temızlıyıcı program kullan pc hızlansın bırde glary utulıtıes yada
dısk bırlestır derım bu daha saglıklı
Kardeş bilgisayarına bu dediklerimi yükleyim tarama yaptıysa site (!!!!) doğru olabilir.
.jar .exe .svc .js .html .... gibi donload ediliyor diyerek tarama yatıysa doğru olabilr.
indirdiğin program sa ve çalıştırdığında
sistemi kasmadan aramayı tamamladıysa. = sisitem kasılmadan disk aranamaz
milyonlarca reg dosyasında 1-2 sn yede hata bulduysa = reg dosylarınınn 1-2 sn açışlarla doludur yani ne nedir sorusunu sorar en az 10 sny sürer.
diskte hiç görmediğin isimde trojen bulduysa( yeni formatlı pc de) = işletim sistemini içinde yada diskin içinde arama yapmana rağmen böyle bir dosya bulşamzsın
Sil yerine tıkladığında sürekli satın al yerine yolluyorsa = sen satın al bizden para kazandır bize düşüncesi
geridönüşüm kutusu sol tarfta ama benim önerim shift+del e tıklayarak silmen umarım açıklayıcıdır.