Smackdown Oyun Serilerini Seviyormusunuz.
Bizim 2 arkadaş smack down oynuyodu burnu kırıldı.(gerçekten)
Biz arkadaşlar bir araya gelince ilk işimiz bu oyunu oynayıp biraz coşmak :):D :P
Biz PS2'de Mını Cooper'lı bir yarış var onu oynuyoruz.
Severim.Arkadaşlarla PS3 cafeye gidersek başından kalkmayız.Royal Rumble'lar,Elimination Chamber'lar... Royal Rumble'da rakip tanımam.:D Steel Cage maçında feci dayak yerim.:D:D
Bizim 2 arkadaş smack down oynuyodu burnu kırıldı.(gerçekten)
Öncelikle geçmiş olsun.
Ama nasıl başardı onu? Bahsettiğiniz TV'deki hareketleri gerçek hayatta yapmaya çalışmaksa onun suçudur zaten.Allah aşkına,o John Cena koskoca Big Show'u omuzlarına alabilir mi?Her şey şov orada.Gerçek olduğunu savunanlara sinir oluyorum.4 metrelik merdivenden düşen adam bırakın o merdivene tekrar çıkmayı,yerden nasıl kalkar? Bizim arkadaşlar da yapıyor,geçen gün birbirine pedigree yapmaya çalışanını bile gördüm.Bunları görünce de sinir oluyorum.Suç kimde? WWE mi suçlu onlar mı suçlu?
Ha ama PS3'te oynarken heyecandan koltuktan düşüp bileğini sakatlayan arkadaşım var :DSon Düzenleme: Psychonaut968 ~ 06 Kasım 2009 21:17
kendi başıma oynuyorum ilerleyip bayan güreşcilerle evleniyorum istediğimle kanka istediğimle düşman oluyorum bir güreş oyunu olmasına ragmen böle olaylarda hoşuma gidiyor oyun bir süre sonra sıkıyor ama dert değil arkadaşlar arasında beraber oynamak apayrı bir zevki var.
Bizde zaten en fazla 8 kişiyiz.Bizim tayfa artık kimin evindeysek.Özellikle PlayStation'da zevki daha çok çıkıyor.Bu yüzden oyun konsollarını seviyorum.
Evet gerçekten o hareketleri yapmaya çalışıyordu yüzüstü düşünce kolu ezildi ve burnu kırıldı.Şimdi burnu "S" harfi gibi.
Öncelikle geçmiş olsun.
Ama nasıl başardı onu? Bahsettiğiniz TV'deki hareketleri gerçek hayatta yapmaya çalışmaksa onun suçudur zaten.Allah aşkına,o John Cena koskoca Big Show'u omuzlarına alabilir mi?Her şey şov orada.Gerçek olduğunu savunanlara sinir oluyorum.4 metrelik merdivenden düşen adam bırakın o merdivene tekrar çıkmayı,yerden nasıl kalkar? Bizim arkadaşlar da yapıyor,geçen gün birbirine pedigree yapmaya çalışanını bile gördüm.Bunları görünce de sinir oluyorum.Suç kimde? WWE mi suçlu onlar mı suçlu?
Ha ama PS3'te oynarken heyecandan koltuktan düşüp bileğini sakatlayan arkadaşım var :
Hayır anlamadığım,şov olduğunu bilen insanlar bile inatla bu hareketleri deniyor.Haftalarca provalar,özel teknikler kullanılıyor orada,sizde bunlar var mı da deniyorsunuz?
Geçen gün bizimkilerden birisi arkadan twist of fate yapmaya çalıştı bana.Hem boynumu burktum,hemde kurtulmaya çalışırken bıraktı boynumu sırt üstü yere düştüm.Yine şanslıyım da kafamı yere vurmadım.
PS3 cafede PES 2010 oynuyoruz 127 ekran plazma var muhteşem oluyor evde 17'' de tadı çıkmıyor
hiç oynamadım.............