Smart Media HDD Lütfen yardım

mrphn
04-07-2009, 22:58   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Smart Media Hdd Media Player 250 gb
MrB arkadaşLar
Uzun zamandr sorunsuz kullandığım fotodaki harici hdd im  1 metre bile olmayn bi yükseklikten yere düştü.. Hafif düştü ayrıca dışı da metaL çok sağlam.. neyse sonra PC e takınca donanım bulundu sesi geliyor fakat hdd i göremiodum.. Naptıysam olmadı.. Normalde media player özeLLiği de mevcut.. O yüzden TV ye taktım denedim.. Ana skin geliyor fakat hdd i okuyamıyor.. Garanti süresi bitti.. Benim asıl sıkıntım içindeki bilgilerdi..KUrtarma şansımız var mıdır? Ya da ne yapılabilir.. Çöpe atıp üstüne soğuk su mu içim.. Bikaç bilgisayarcıya gttim orda adam söktü hard diski direk bilgisayara bağladı fln yine olmadı.. Garantiye göndersem parasıyla.. HDD yi deiştirirler fln dediler.. Ona para vermektnse aynı parayla yeni bi hdd alırım die düşünüyorum.. Sizin de görüşlerinizi almak istedim. Teşekkür ederm

mrphn
05-07-2009, 22:42   |  #2  
OP Taze Üye
4 mesaj

arkadaşlar ltfen bi fikir werin rca ediorm

mrphn
09-07-2009, 14:36   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

mrphn
11-07-2009, 03:13   |  #4  
OP Taze Üye
4 mesaj

gitti herşey yani... Garantiy gönderdim ücreti nyse wrcz artk npcakLarsa .. Byük ihtimal kendi fiyatı kadar ücret isticekler.. we gdip yenisini aLcm.. Hakkatn geçmiş oLsn :D btün arşivler gtti ..