Bügün internetimi sınırsıza taşımak için Smile ADSL 'in tarifelerine bakıyordum Online Gülümseten Hat hizmetini denedim.Müşteri temsilcisine bağlandım ve 2 dk içinde işlemlerimi gerçekleştirdim.Kullanımı gayet basit http://www.smileadsl.com/OnlineCagri.aspx bu adrese girip ayarlar bölümünden kullandığınız aygıtları seçiyorsunuz ve "konuşma başlat" butonuna basıyoruz hepsi bu kadar.Biraz bekledikten sonra müşteri temsilcisine bağlanıyor ve isteğiniz işlemi hemen ücretsiz olarak gerçekleştiriyorsunuz.Hizmetten yararlanabilmek için Internet explorer kullanmanız gerekiyor. Amacım Smile ADSL'in reklamını yapmak ya da övmek değildir.
Smile ADSL'den güzel hizmet
Hmm. Online olarak görüşme. Güzel bir uygulama.
Bu sistem keşfedildikçe, yoğunluk olur ve kalitesi düşer gibime geliyor ama...
exper bilgisayar teknik destek de aynı uugulamayı yapıyor...artı müşteri hizmetleri ile 24 saat chat yaparak yaardım alabiliyorsunuz ( tabi exper bilgisayarınızın garanti içinde ve seri numarasını bildirmeniz gerek) ,,
iyi de adsl internete bağlanmak için ayarlamıyormuyuz. öncelikle internete çıkabilen bir modemle bu ayarları yapmak gerekecek gibi geliyor. yoksa ayarları yapılmamış bir modemle nasıl internete çıkılabilir ki?
burada anlatılanlar genel sorunlardan oluşan kısımlarla bir medya (CD/DVD) ye basılıp modemle verilmesi veya burada çözümlenemeyen sorunlar için acil bağlantı sağlayabilecek bir metot olabilir diye düşünüyorum.
Mantıklı. Ama herkesin mikrofonu olmayabileceğini düşünerek aynı sistemi chat'e de uyarlayabilirler. Seagate'inki ve Lexmark'ınki oldukça başarılı.
iyi de adsl internete bağlanmak için ayarlamıyormuyuz. öncelikle internete çıkabilen bir modemle bu ayarları yapmak gerekecek gibi geliyor. yoksa ayarları yapılmamış bir modemle nasıl internete çıkılabilir ki?tamam da adsl aldıktan sonra iş bitmiyor ki yardım almak yada tarife değişikliği için kullanılır.burada anlatılanlar genel sorunlardan oluşan kısımlarla bir medya (CD/DVD) ye basılıp modemle verilmesi veya burada çözümlenemeyen sorunlar için acil bağlantı sağlayabilecek bir metot olabilir diye düşünüyorum.
Son Düzenleme: erdem barış ~ 25 Ağustos 2009 22:14
tamam da adsl aldıktan sonra iş bitmiyor ki yardım almak yada tarife değişikliği için kullanılır.öncelikle haksız olduğuma karar vermenize üzüldüm. modemi almakla bitmiyor ama söz konusu işlemleri telefonsuz yaptırabilmek için internet bağlantınızın olması gerekmez mi? sorunlu ise zaten kullanamazsınız. tarife değişikliğin de de modem de belki (1 tane seçenek değiştirilir) buna bile gerek kalmaz bence. en azından TT bunu size bile haber vermeden yaptığına göre düşünün. En ideali bence medyaya basıp interaktif bir lokal site gibi kullanılmasını sağlamak olmalıdır. bir anlamda kullanım klavuzu da denilebilir. o zaman düşünülürse sorunların çıkmasına karşılık 2. bir modem almak çözüm olabilir. ama akıllıca gelmiyor.
öncelikle haksız olduğuma karar vermenize üzüldüm. modemi almakla bitmiyor ama söz konusu işlemleri telefonsuz yaptırabilmek için internet bağlantınızın olması gerekmez mi? sorunlu ise zaten kullanamazsınız. tarife değişikliğin de de modem de belki (1 tane seçenek değiştirilir) buna bile gerek kalmaz bence. en azından TT bunu size bile haber vermeden yaptığına göre düşünün. En ideali bence medyaya basıp interaktif bir lokal site gibi kullanılmasını sağlamak olmalıdır. bir anlamda kullanım klavuzu da denilebilir. o zaman düşünülürse sorunların çıkmasına karşılık 2. bir modem almak çözüm olabilir. ama akıllıca gelmiyor.yanlış anladın beni haksız olduğunu düşünmüyorum çok haklısın ikinci bir modem şart yada müşteri hizmetlerinin ücretsiz yapılması gerekir.
Tüm çağrı merkezleri bu sisteme geçmeli, geçirilmeli!
smile adsl e geçmeyi düşünüyorum ama bir yandanda korkuyorum bazı yorumlarda kötü olduğu söarkadaşım 2 yıldır abonesiyim bir kere sorun yaşamadım ttnet ile de bir sürü şikayet var ama yapacak birşey yok ister ttnet al ister smile ister biri hepsi aynı değişen birşey yok. 1 mbps sınırsıza geçtim 6 ay 26.81 tl ödeyeceğim sonra 45 tl bence fiyat çok normal.