Smile Adsl'e Nefret Dolu şikayet

haqchat
18-08-2012, 11:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Aynı tür şikayetten daha önce yazmıştım fakat hala! hala iptal edilmeyen üyeliğimi
ARTIK BIKKIN BİR ŞEKİLDE HATTA İÇİMDE NEFRETLERLE DOLU HİSLERİMLE belirtmek istiyorum
2 ay önce iptal formunu göndermeme rağmen üyeliğim iptal edilmemiş ... Hatta onunla beraber, sadece 1 posta ile tam 4 adet fatura yı (lütfen buraya dikkat )> Sadece posta yolu ile öğreniyorum, zarfın içini açıyorum faturaları düzensiz bir şekilde ay'a bölmeleri yerine hepsini içerisine koyup gönderdiklerini gördükten sonra, toplam ücreti bizzat kendim hesaplıyorum ve toplamında 175TL fatura çıkıyor, fakat onların yazdıkları benden koparmak istedikleri toplam ücreti ; 115TL ne demek ya bu ? Ben cevap vereyim ne demek olduğunu;
Hani 115TL öde sen ama sen daha saf isen hesapla sen bize 175TL öde
Mantığından başka birşey değil bu, kaldı ki 2 buçuk ay öncesinde ben iptal ettirmişim bu aboneliğimi...
Müşteri hizmetlerinden öğreniyorum, iptal gözükmüyor aboneliğim...

Kalsın böylece, tekrar iptal formuda göndermeyeceğim,
Ödememi yapmayacağım, Israrında savcılığa başvuracağım

Son Düzenleme: haqchat ~ 23 Ağustos 2012 13:05
Boracalin
18-08-2012, 13:27   |  #2  
Boracalin avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
1,591 mesaj

Sen zararlı çıkarsın arkadaşım söyleyeyim , o minicik harfli sözleşmeler var ya neler sokuyorlar onun içine bilsen... Yakın bir sebeple , iptal sandığım TTnet aboneliği için 1000 TL ödedim , bağıra bağıra hemde... O durumla ilgili konumda vardır... 

Yapacağın tek şey faturaları ödemek , daha sonrasında dava edebilirsin... (davayı kaybedersen mahkeme masraflarıda sana kalır baştan belirtmesi )

Eğer ısrarla abonelik iptali yapmıyorlarsa , Noter kanalı ile ihtarname çek (abonelik iptali hak.) böylece yasal olarak abonelik talebini ispatlamış olursun... O zaman onlar düşünsün :)

Boracalin bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
haqchat
18-08-2012, 13:35   |  #3  
OP Taze Üye
6 mesaj

Size de geçmiş olsun... Bilgilendirdiğiniz için  teşekkür ediyorum, dediğiniz gibi noter ile bu iş daha rahat ve daha sıkı halde gerçekleşiyorsa bu yolu deneyeyim

haqchat
23-08-2012, 13:08   |  #4  
OP Taze Üye
6 mesaj

Konu Çözüldü;  büyük uğraştan sonra kendileri arayıp iptal formu ellerine ulaşmadığına rağmen geçerli ay içerisinde borcumu ödeme durumunda  insiyatiflerini kullanarak aboneliğimi telefon üzerinden iptal edeceklerini söylediler...

bosluk
23-08-2012, 18:08   |  #5  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj

Adi bunların alayı zaten. İnsiyatifmiş. 5 yaşında çocuğun bile dolduracağı internet formuyla abonelik başlatmayı biliyorlar ama. Kapatırken ise bir ton hede hödö. Eni konu kimin ne yaptığı belli olmayan bir ülke haline geldik en çok ona yanıyorum zaten. Hoş farklımıydı eskiden, gene muz cumhuriyeti havamız vardı özellikle bilgisayarla ilgili şeylerde yani. Neyse, çok geçmiş olsun, inşallah çözülür sorun.

bosluk bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
haqchat
23-08-2012, 23:09   |  #6  
OP Taze Üye
6 mesaj

Haklısınız umarım bu tür şikayetler ve önerilerinizi diğer internet aboneleri de bir konu olup tekrar düşünürler, gerçi ne düşünsünler dediğiniz gibi hepsi böyle ise internet kullanmayalım zaten verdikleri hizmet kalitesi de belli... Teşekkür ediyorum ilginize

Kapalı Hesap (203561)
23-08-2012, 23:21   |  #7  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj

Bu ülke kredi kartı almak bile bir sms ve herhangi tc. kimlik numarasına bakıyor. Sen ucuz bile atlatmışsın.

Kapalı Hesap (241641) bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
haqchat
23-08-2012, 23:37   |  #8  
OP Taze Üye
6 mesaj

Değil mi? Şu an her kredi kartı sahibi borç içinde dururken, hatta bu tür sözde imkanlar ile gırtlağa kadar borç durumunda olan nice insanlar var iken benim düştüğüm bu durum aslında söz konusu bile olamaz...

efeoglu
24-08-2012, 16:45   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj

hepsi aynıki bunların.. benimde benzer bir durum başıma geldi, 1800 lira fatura (kapattırdıktan sonra 1 sene daha fatura kesilmiş) ödedim masraflarla beraber 2bin küsür.. yurtdışındaydım ve kapattırdığıma dair belgede vardı elimde, modem ücretine kadar ödemiştim sözleşme 24 ay doldurmadığı için.. şimdi dava sürüyor.. bakalım ne olacak

bicisim
24-08-2012, 19:55   |  #10  
Üye
Teşekkür Sayısı: 2
64 mesaj

hertürlü ne olursa olsun şikayetini sikayetimvar.com a yazarsan ilgileniyorlar bi bak istersen ;)

Kapalı Hesap (221406)
24-08-2012, 20:02   |  #11  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj

böyle eften püften işlerle müşterilerden çalan şirketlerden nefret ediyorum..

Kapalı Hesap (241641) bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]