smile adsl güvenlik paketi

hiko91
28-07-2008, 14:10   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj

arkadaslar ben smileadsl kullanıcısıyım ve bıldıgınız gbı smıle adsl son zamanlarda bı guvenlık paketı cıkarttı.ben bunun hakkında sızden bılgı almak ıstıyorum .suanda kaspersky kullanıyorum ve sureklı key bulmaktan sıkıldım eger bu ıse yarar dersenız ayda sadece 1 ytl odeyerek sahıp olcam .smıleadslnın sıtesınde yazanlar ıse sunlar: ayrıca trend micro markası
smile adsl güvenlik paketinin içerikleri ve
avantajları nelerdir?

Anti-Virüs
E-posta yoluyla, internet dosya yüklemelerinden ve taşınabilir medya ve bilgisayarlardan gelen virüsleri tespit eder ve yok eder.
Anti-Spyware
Adware, greyware, rootkits ve yeni tip iyi gizlenmiş saldırıları durdurma ve silme özelliği mevcuttur.
Antispam-Antivirüs Karantina
Spam veya virüs bulaşmış dosyalar silinemediğinde karantina altına alır.
e-posta Tarama
Tüm e-postalarınızı kontrol ederek posta yolu ile zararlı kodların sisteminize bulaşma riskini en aza indirir.
Anti-Phishing
Kredi kartı bilgilerinizi, şifrelerinizi veya banka bilgilerinizi çalmak için dizayn edilmiş saldırılardan korur. Kolay ayarlanır ve ziyaret ettiğiniz web sitelerinin risk seviyelerini size bildirir.
Yerel Ağ Kontrolü
Birden fazla masaüstü bilgisayar olması durumunda; bir bilgisayar üzerinden diğerlerinin yönetilmesini sağlar.
Güvenlik Duvarı
Bilgisayarınız ile hackerlar ve solucanlar arasında duran bir kalkan gibidir. Sisteminizin zayıf noktalarını ve açık portlarını kapatarak internet çıkışınızı güvenli hale getirir.
Ebeveyn Kontrolü
Bilgisayarınızın erişebileceği veya erişemeyeceği web site kategorilerini belirleyerek uygunsuz içeriklerden ve bu sayede gelebilecek olan zararlı yazılımlardan korunabilirsiniz.
Kablosuz Bağlantı Koruması
Bağlandığınız kablosuz ağların güvenliğini denetleyebilir, oluşturduğunuz profilleri tavsiyelere göre konumlandırabilirsiniz.
Otomatik Güncelleme
Kullanıcının belirlediği gün ve saatlerde ya da otomatik olarak zararlı yazılımlara karşı güvenlik paketi kendini günceller.

Son Düzenleme: hiko91 ~ 04 Ocak 2009 13:21
hiko91
03-08-2008, 20:56   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
1,899 mesaj

heheheh:)kımse bılmıo harelde demekkı dandırık bısey :9kımse cvp yazmaya tenezzul etmemıs:9kaspersky a dewm o zaman

hiko91
04-01-2009, 12:36   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,899 mesaj

ewt arkadslar konuyu portlettım ama kasper butun keylerı karalısteye alınca mecbur sormak zorunda kaldım

mancukya
04-01-2009, 15:24   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

Trend Micro 3 sene öncesine kadar kullandigim bir programdi.
1 Sene boyunca Xp yüklü 256 Ramli bir pcde hic sorunum olmamisti sonrasinda Firma Crack olayina o dönem icin etkin bir care bulunca Kasper ve sonrasinda Antivir gecmistim.
Zaman icindede Trend Micro gücünü kaybetti gerci ellerinde Hjackthis ve Antimalwareden önce malware icin cok güzel bir spyware programlari vardi 1 yada 2 ay sonra üyelik iptali olabiliyorsa ayda 1 ytl icin denemende fayda olabilecek bir program.
Arada Kasper norton gibi online Scanner sitelerinde deneme yaparsin ve isini iyi görüyorsa paylasirsin burada.