Smile ADSL Haziran ayı kampanyası

CHIP Online
16-06-2008, 12:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Smile ADSL  İnternet kullanımını artırmaya yönelik çalışmalarını yeni kampanyalarla devam ediyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Smil ... ampanyasi_7343.html

Smile adsl, Haziran ayına özel yeni bir kampanya ile abonelerine avantajlı İnternet erişimi sağlamayı sürdürüyor. Firma Hazirana kadar geçerli olacak kampanyası ile, aylık tarife ücretlerinde indirim ve ücretsiz kablolu veya kablosuz modem sahibi olma fırsatı sağlıyor.

Bu avantajlı kampanya sayesinde, 1 M hızındaki 4 GB limitli İnternet erişimine sahip olmak isteyen kullanıcılar, modem istemezlerse 4 ay boyunca yalnızca 18,99 YTL; ücretsiz kablolu modem talep ederlerse 3 ay boyunca 18,99 YTL; ücretsiz kablosuz modeme sahip olmak isterlerse de 2 ay boyunca 18,99 YTL ödeyecekler. Belirtilen sürelerin sonunda ise kullanıcılar, hizmet almaya normal tarife üzerinden devam edecekler.  

Tüm konu: Smile ADSL Haziran ayı kampanyası

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: ADSL bağlantısında Türk Telekom mu, alternatifleri mi?

hiko91
16-06-2008, 14:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj

ben smile adsl kullanıyorum zaten bırcok sıkket turktelekomun alt yapsını kullandıgı ıcın aralarında buyuk bı fark yok hersey aynı.ama turk telekomu tercıh etsenız daha ıyı olur hem bu smıle adsl Dogan Holding in haberınız olsun ona gore davranın:)

AnchryA
16-06-2008, 14:11   |  #3  
AnchryA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
734 mesaj

Smile'ın  tarifesinide  kampanyası da    pazarlama  dehası..   uyanıklar.   birazda  dolandırıcılar.

Sınırsız' a  geçmek istedim.    3 ay sonra  normal tarife  üzerinden ücretlendiriliyomuş'um !  Bu olsun denilebilecek bi durum   ama 2 yıllık abonelik sözleşmesine  tüketiciye imza attırmak  hoş değil..  Ayrıca Smile   haber vermeksizin  değişiklik yapma  hakkına sahipmiş !  hadi ordan oldu olacak   maaşımızı direk smile'n   hesabına   yönlendirelim.

TokMan
17-06-2008, 01:21   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

ttnet ile smile neredeyse aynı strateji ile oynuyolar smile, ttnet alt yapısı kullandığı için telekomun yaptığından daha fazla bi indirim yapamaz. dolayısıyla ipler yine telekomda ve yine tekel !!! piyasada tek başına olmuş olmanın verdiği rahatlıkla istediği gibi at koşturuyo ve dünyanın en pahalı internetini türk halkına dayatıyolarlar.

SaGoPa KaJMeR.
17-06-2008, 05:39   |  #5  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj
CHIP Online
Tartışıyoruz: ADSL bağlantısında Türk Telekom mu, alternatifleri mi?
Türk Telekom'mu Aman Allah Korusun Şimdiki Aklım Olsaydı Türk Telekom / Adsl Alcagıma Smile Alırdım Karlı Cıkardım. Hic Degilse Ayda Bir kere Kazık Yemezdik :S

Kapalı Hesap (53751)
17-06-2008, 10:22   |  #6  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

Benzer bir kampanya TTNet'tede vardı dün direk açtırdım dedim iki yıl boyunca ne anlaşma imzalıcam istediğim zaman kapattırırım

mladenbmv
17-06-2008, 11:30   |  #7  
mladenbmv avatarı
Yıllanmış Üye
497 mesaj

ttnet rakip gelmesi zor gibi maalesef ülkemizde ya şurda yan taraftaki komşularımızda bile an az 3 şirket var adsl hizmeti veren ve hızlarıda bizimkinen kat kat yukarda ayrıca fiyatlarıda düşük ttnet kullanıcıların derdini dinlemiyor bile kendi kafasına göre gidiyor.ne adam akılllı bir kampanya ne de hız düşürsün fiyatı sınırlı 20 ytl bend eanlıyayaım kampanya olduğunu.şu 3 nesil gsm sistemi devreye girsede bari ttnet kurtulsa yoksa zor gibi rakip şirket gelmicek gibi en azından cepen gireriz nete.rakip bir şirket gelse bile ttnet onun altyapısını kullancak bu yüzden de arada bir fark olmaz gibi ama kablosuz olarak internet hizmeti verirlerse o zamamn rakip çıkar ttnet.

TokMan
19-06-2008, 05:22   |  #8  
Taze Üye
2 mesaj

adsl piyasasında fiyatları düşürebilmek için gelen rakibin kendi altyapısının olması lazım buda çok büyük külfettir kimse göze alamıyo heralde?