4 gun once 1mbps sınırsız int baglattım. ama dosya larım herzaman ortalama 30kb/s hızla iniyor. bu normalmıdır?
bu arada ethernet kablosuyla baglanıyorum ınternete. usb wireless adaptoru alacagım yakında
smile adsl hız sorunu
hmm ilerki günlerde hızlanabilir ben ttnet kullanıyordum sınırsız ve hızlıya geçmek istedim 1 ay sonra geçti ...
Ethernet Kablosuyla Bağlanması Pek Bir Değişikli,k Sağlayacağına İnanmadığım Gibi Bende Normal Ethernet Kablosu İle Bağlanıyorum ...
İnternet Hızınız Aynı Anda Farklı Yerlerde İnternet Trafiği Kullandığı İçin Olacaktır ...
Örn : Youtubeden bir Yandan Videonun Dolmasını Beklerken Aynı Anda Dosya İndirirseniz İkiside Trafik Yer Ve Yavaşlar ...
Arkadaşlar modem ile aranızda uzun bir mesafe varsa buda hızınızı yavaşlatabilir ...
evin içindeki tesisatın da hıza çok etkisi var, olabildiğince kısa kablo ve az ek yeri olması gerekiyor. evin içindeki telefon hattı bağlantılarını da bir kontrol edin. işe yaramazsa müşteri hizmetlerini arayın çünkü smile'da pek hız problemi yaşamadım ve pek duymadım.