Smile adsl kullanıyorum 25 gb aşmama rağmen hala hızım düşmedi bence ttnetden daha iyi bir şirket
Smile adsl :)
Olabilir ama ben genel olarak ttnetten memnunum şu anda.
Bende ttnetliyim 2 aydır 25gb ı asıorum ama hıım dusmedi:) İnsallah bole devam eder.:)
En azından ne olduğunu bilmediğim ücretler yok.
benim şu şekilde 24 ay taahhütlü ilk 12 ay %50 indirimli 49 lira netlimitsiz 25 gb akn şimdi biraz daha arttı ücretleri
TURKNET 24 ay taahhütlü ilk 12 ay 25 sonra 49 tl 15gb yi aşmama rağmen hız değişmiyor ttnettede değişmiyordu!
düzeltme :SUPERONLİNE DEĞİL TURKNET OLCAKTI :d
Smile adsl kullanıyorum 25 gb aşmama rağmen hala hızım düşmedi bence ttnetden daha iyi bir şSizin durumunuz iyimiş :).Smile adsl denemeye kalktım.Her akşam 3 saat boyunca net kkesintisi oluşuyordu.Türk telekoma gelince şimdi 56 gb'ı aşmış durumda olabilirim.Hala hızım düşmedi 26 torrentten 22'si tamamlanmış durumda :)
Edit:Kim ne derse desin en iyi sağlayıcı rahmetli turknet'tir :)Son Düzenleme: M.G.G ~ 22 Mart 2011 20:13
TTnet de kullandım, istemediğim halde tarifemi değiştirip fazla para aldılar. Üstüne de kapattırmak için 24 lira verdim. Ama smile'da öyle bişeyle karşılaşmadım ne dediyseler onu yaptılar üstelik internet sitelerinde herhangi bir sorun olduğunda ücretsiz müşteri hizmetleri de var.
TTnet de kullandım, istemediğim halde tarifemi değiştirip fazla para aldılar. Üstüne de kapattırmak için 24 lira verdim. Ama smile'da öyle bişeyle karşılaşmadım ne dediyseler onu yaptılar üstelik internet sitelerinde herhangi bir sorun olduğunda ücretsiz müşteri hizmetleri de var.TürkTelekoma kafam girsin diyorsunuz :) yani :D
evet aynen katılıyorum