Arkadaşlar sms engelleme özelliği hangi telefonlarda var lütfen yardımcı olurmusunuz arama engelleme samsunglarda mevcut ama sms engelleme hangi modellerinde bilmiyorum cihaz değiştircem acil yardımlarınız lazım tşkler şimdiden =))
sms engelleme
Wave serisinde olduğunu biliyorum.
nokia nın içinde program mı varmış haberim yok valla cahil mi kalmışım ne =)) şeyi biliyodum program mı ne kuruluyomuş telefona nokia için galiba sonra yapılıyomuş ne kdr doğru bilmiyorum nokia da alabilirdim c6-01 düşünüyodum bi ara ama almadım öle bişey desteklerse alabilirim ama =)
o zmn şöle yapalım nokialarda hangiler destekler o programı bana bikaç model önerin yada hanginde varsa yazın işte =) bütçe farketmez 500-600 arası olur şuan belki =) 1000 vermeye gerek yok dediğim gbi aradığım gelen arama ve sms engelleme çünkü bukonuda aşırı rahatsız oluyorum başka çarem yok :)
Nokia:
Tıklayın..
Nokia Dokunmatik:
Tıklayın..
Birde Samsung:
Tıklayın...
Siyahı da Var.
Tıklayın...
Birde Gri:)
Tıklayın...
Başka İsteğiniz varsa Ben Burdayım..:)
Benim beceremediğim bir iş gerçekten zormuş aradığınız programı bulmak..:)
Bence Eniyisi Tanıdık Bir Telefoncuya gidin telefona uygun sms engelleme programı kurmasını isteyin..
Olmadıysa Sms Engelleyen Samsung modeli alın Kurtulun (Bizde Kurtulalım)
:)
Rica Ederim..:)
Beni siteler kandırdı işte Sms engelleme programı arıyorum arama engelleme programı çıkıyor..:)
Sms arama programı var ama onlar başka modeller içinmiş...
O yüzden kusura bakmayın biraz abarttım ve uğraştırdım..:)