Snapchat ile eğlenceye hazır olun!

netkili
12-11-2012, 23:13   |  #1  
netkili avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
21 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012


Snapchat nedir?
Snapchat bir iPhone ununuz veya Android işletim sistemiyle çalışan bir tablet bilgisayarınız varsa bir anınızı paylaşmak için en hızlı yoldur. MMS(Multimedya mesaj) dan 10 kat daha hızlıdır. Arkadaşlarınızın mesaj veya resminizi ne kadar süre ile görebileceğini, gönderim esnasında kendiniz belirlersiniz. Belirlediğiniz süre dolunca mesaj veya resim kendi kendine yok olur. Eğer gönderdiğiniz resmin veya mesajın ekran görüntüsünü almak isterlerse Snapchat bunu hemen size haber verir

Gönderdiğim resim veya mesajı kim görebilir?
Resim veya mesajınızı kimin göreceğini ve kimin alabileceğini gönderim esnasındaki "Send to.." ekranından siz belirlersiniz. Snapchat şirketi ve çalışanlarından hiç kimse bu resim veya mesajınızı göremez, sistem buna izin vermez.

Snapchat ücretsiz midir?
Snapchat smartphone (WiFi, erişilebildiğinde) veya kullandığınız internet kullanımı ile alakalıdır. Extra bir gönderim ücreti talep etmez.

Resmimi birden fazla kişiye nasıl gönderebilirim?
Resim veya mesajınızı birden fazla kişiye göndermek için yapmanız gereken tek şey "Send to.." ekranındayken, gönderim yapmak istediğiniz arkadaşlarınızın isimlerinin sağ tarafında bulunan gri daireleri işaretlemek ve ardından "Send..(Gönder..)" tuşuna basmak,hepsi bu.

Süresi geçen bir resmi daha sonra görebilmek mümkün mü?
Kesinlikle hayır, resimler kendileri için belirlenen süre bittiğinde sistem tarafından geri dönüşü olmaksızın silinirler. Ama gönderen kişi siz iseniz, "preview, önizleme" esnasında bir kopyasını kaydedebilirsiniz.

Bana gönderilen bir resmin ekran görüntüsünü alamaz mıyım?
Eğer yeterince hızlıysanız bunu başarabilirsiniz. Ama size resmi gönderene sistem tarafından bu derhal bildirilir.

Sizde şimdi bu eğlenceli uygulamayı indirmek ve kullanmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Snapchat Sitesini ziyaret etmek. Herkese iyi eğlenceler.

Kaynak: Snapchat uygulaması ile eğlenceye hazır olun!