Softmod Ankara

MrChromosty
16-07-2011, 21:01   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
536 mesaj

Merhaba ben ankarada oturuyorum ve softmod yaptırmak istiyorum.Yapan zaten çok az yer var ve çook fahiş fiyatlar istiyorlar.En azından 50 Tl gibi bir rakam istiyorlar çok daha az maliyeti olan bir şeye (120 diyen yer gördüm) . Yapabilecek olursa çok memnun olurum . ( Para vermem demedim çok para vermek istemiyorum dedim:) Versiyonum 4.3e  . SD kartım ve hdd'im var tek isteğim softmod.

Delio
16-07-2011, 23:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
233 mesaj

Belli ki bir Nintendo Wii sahibisin. İnternetten okuyup araştırmadığınız 1-2 sayfalık bilgi için elaleme para bayılmaya razısınız. Yapılan işlem yasal olmadığından size tek önerebileceğim "4.3e softmod" kelimelerini aramanız olacak.

MrChromosty
17-07-2011, 10:06   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
536 mesaj

Hooop orada dur ben bu olayı çok araştırdım bu bir yazılım kırma işlemidir . Bende yapabilirim o kadar kafam basıyor fakat softmod yapmak için gereken oyunlardan hiç biri bende yok olsa yaparım . Bende sadece wii nin yanında verilen resorts ve sports var . ne indiana jones ne de başka bir oyun var . hemen atlamadan sorabilirdin .gezmediğim site kalmadı bu yüzden . 2 haftadır yer arıyorum yaptırmak için . Bende böyle basit bir işlem için 50 tl bayılmak istemiyorum merak etme !!!

Delio
17-07-2011, 14:16   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
233 mesaj

Şuraya bir bak. Adamlar orjinal cd dolaştırıyor ve konu oldukça güncel.