Beyler 1.5 sene falan oldu alalı notebooku geçen yaz soğutucu almıştım gayet güzel oynuyordum oyunlar ama bugünlerde özellikle NBA2K12 oyununu oynamamdan 20-25 dakika sonra notebook bir anda kapanıyor ve aşırı ısınıyor . Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Soğtucu kullanmama rağmen Notebook kapanıyor
Bilgisayarcıya götür termal macunlar değiştirilsin ve fanları temizlesinler o zaman sorun ortadan kalkar diye umuyorum tek sorun sıcaklıksa.
Arkadaşin dediği bigi bir teknik servise götür bir an önce hatta hemen bir bakım ve temizlik yapsınlar.Bende de ayni sorun vardı bi kere isındı kapandı ve bir daha açilmadı neyseki garantisi vardı servise götürdüm ana kartı yandı dediler değiştirdıler neyseki...Bakımı iyi yaparsan böylle sorunlarla karşillaşmazsın.Kolay Gellsin.
Isınma Sebeplerinin Başlıca Nedenleri Yüksek Grafik Performanslı Oyunlardır.Sistemin Bakımını Yaptırmadıysanız Muhtemelen Termal Macun ve Padlerin Artık İş Görmez Olduğundan Kaynaklanır.Notebook'un Genel Temizliğini Yaptığınızda Yine Aşırı Performansda Isınıyor İse Winflash Programları İle Üreticinin Sitesinden Son Versiyon Bıos Update Gerçekleştirin.Muhtemelen Olumlu Sonuç Alacaksınız Teşekkürler
BGAREPAİR-ÜMİT DAMAR
Yazar ve Çizerseniz,Eğer Planlama Yaparsanız Tüm Bunları Siz Yaptığınız Halde En Çok Siz Faydalanırsınız.