Şok rapor! Uzaylılar bizdenmiş...

uGuR.uK
08-06-2010, 15:44   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

UZAYLILAR TÜRKÇE KONUŞUYORMUŞ.!! İspanyol Uluslararası İstihbarat Merkezi'nin 2003 yılında hazırladığı çok gizli bir rapor, uzaylılar hakkında inanılmaz bilgiler ortaya koydu. Rapora göre, Dünya'dan 4.3 ışık yılı uzaklıktaki Alpha Centauri yıldız sisteminde yaşayan uzaylıların konuştuğu dil çok ilginç bir özelliğe sahip.

Yüzyıllardır dünyayı UFO’lar aracılığıyla ziyaret eden
uzaylılar, güneşten 4,3 ışık yılı uzaktaki Alpha Centuari sistemi kökenliler ve diğer gezegenlerde koloniler kurmuşlar.

Raporda, dünyayı ziyaret eden uzaylıların iki cins oldukları, bunlardan birincilerin insana çok yakın özellikler taşıdıkları belirtiliyor. Bu cinsin çok ileri teknolojiye sahip olduğunun vurgulandığı raporda, uzaylıların telaffuzu Türkçe’ye çok benzeyen bir dil kullandıkları kaydediliyor. CNI’nın raporunun özellikle ABD istihbarat kaynaklarına dayandıralarak hazırlandığı bildiriliyor. Haberin başka bir sitedeki videosuda burda...

Biliyordum ben var bir gariplik bizim milletteGülümseme Yarın öbürgün ordan bir yardım eli gelir belki bekliyoruz...Dil çıkarıyor

edit:
- biz dostuz amk!!
- çok şükür erken geldik..
- ışınlayın lan!
- xyz kolonisinde incek vaar!

- titan ÜLKÜ ocakları!!

ve bir yurdum gencinden:
bir gece ansızın 81 düzce 82 dünya 83 samanyolu...

Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 08 Haziran 2010 23:21
onurrT
08-06-2010, 16:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
288 mesaj

Hatta göktürklerde uzaylıymış

Kapalı Hesap (140385)
08-06-2010, 16:09   |  #3  
Kapalı Hesap
204 mesaj

güzel bi haber duydum sonunda :D

turbocat
08-06-2010, 16:39   |  #4  
Yıllanmış Üye
269 mesaj

bende niye bu kadar tuhaf yeteneklerim var diyordum.demekki kanımızda uzaylılık var.aman istihbarat teşkilatı
bunu duymasın.sonra uzaylı  diye..................... hehehehehehehehehehehhe.sakın dişilerini dünyaya yollamasınlar.nasılsa tıpatıp insana benziyorlar.sonra birde bakarsınki bir uzaylı kıza aşık olmuşuz.hehhehehe.
yahu zaten şüpheleniyordum bazı kişilerden.bari yardım etseler şu bizim gariban halka.düzeltseler ekonomiyi.gelmişken israil ordu kuvvetlerini inceleme amaçlı götürseler.birde bakmışsınızki bir gecede 1 tane bile israilli kalmamış.hepsini bizim uzaylılar kaçırmış. nerde o günler.

Kapalı Hesap (135391)
08-06-2010, 18:30   |  #5  
Kapalı Hesap
2,758 mesaj

Kahkaha Çaktırmıyorum ama bende uzaylıyım. Biz çok ilerlemiş teknolojilere sahibiz benim bilgisayarımın özellikleri :

1.43 TeraHerz işlemci Tİntel TenTiUm Serisinden

2 terabayt Ram Tingston markası

70 gb ekran kartı TAmd

13+7 hoparlör Kahkaha

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (49037) ~ 08 Haziran 2010 18:33
ECHELON_
08-06-2010, 19:24   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,644 mesaj

bir türk kanalındaki programcı berlinde sokakta almanlarla röpartaj yapıyor ve bir almana soruyor almanca olarak:
-hiç türk arkadaşınız var mı
+evet var
-türkçe bir şeyler söylermisiniz
+...........................................!!!!

adam basıyor türkçe küfürü adama ana avrat küfür öğretmiş türk arkadaşları eğer uzaylılar türkçe konuşuyorlarsa eminim iyi küfür ediyorlardır.
+abi sağ yap sağ, hoop tamam dur dur
uzay mekiğinin tamponunu vuran uzaylı arkadakina:
-senin gözünü ayarını.......

anlaşılan o ki uzaylılar türk kahvelerine oldukça takılmış.

Blackinred
08-06-2010, 19:49   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
356 mesaj

Enetersan bir durum :) Benim de düşünmekten hoşlandığım bir teorim var. Uzaylı dediğimiz canlıların aslında bundan yüzbinlerce yıl önce dünyada (tekonoloji anlamında) gelişen ve daha sonra belki de durdurulmaz bir meteroun vb. bir cismin dünyaya çarpacağını anladıktan sonra apar topar dünyadan kaçtıkları ve geriye kalan çok az sayıdakilerinde şu anda 6.8 milyara oluşan cemaatin ataların olduğunu düşünüyorum ( % 99.9 atmasyon olsa da bunu düşünmek hoşuma gidiyor nedense). Ve belki de zamanında dünyadan tüyenlerin lideri de Türklerdir. İnsanları da acaba ne halt etti bizimkiler diye arada bir ziyaret ediyorlardır belki. Ayrıca en erken 200 bin, (en geç ne kadar zaman bilmeiyorum) dünyada bulunan insanların teknoloji anlamında bu kadar geç ilerlemiş olmasını oldukça enterasan bulduğumu da belirteyim.

fatihdw
08-06-2010, 19:57   |  #8  
fatihdw avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

uzaylılar bizden ama biz hala yaz mevsiminde sele kurban veriyoruz

uzayda hemşerilerimiz var ama bir altyapımız bile yok böyle hemşeri olmaz olsun

alien_fx
09-06-2010, 22:30   |  #9  
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj

bi adam gibi inselerde konuşsak şunlarla. niyetleri neyse mal gibi dolanıp gidiyolar..