SolidWorks 2010 Ücretsiz Egitim DVD'si + Seminer

nezihdarcin
07-12-2009, 17:12   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
63 mesaj

SOLIDWORKS Türkiye Distiribitörü Yenasoft tarafından kaçırılmayacak mükemmel bir seminer Güneş Enerjii Sistemler Kulübü sayeside 10 ARALIK Perşembe günü YTÜ – Beşiktaş kampüs C blok Konferans salonunda saat 16:00′ da meraklılar ile buluşuyor… Eğitim sonunda tüm katılımcılara ücretsiz olarak SOLIDWORK 2009, ESPRIT MOLD(V9) ve ESPRIT EĞİTİM DVD’si katılan herkese hediye edilecek.. Ayrıca yapılacak çekilişle 2 kiiye SOLIDWORKS Türkiye Distiribitörü Yenasoft tarafından alanında uzman eğitmenlerce ücretsiz profesyonel eğitim hediye edilecek….Yer: YTÜ – Beşiktaş KampüsüTarih: 10 Aralık PerşembeSaat: 16:00SOLIDWORKS Semineri’ne katılım herkese açık ve tamamen ücretsiz olup, tüm katılımcılara 2010 model süprüzler ile dolu özel eğitim DVD’si hediye edilecektir. Ayrıca seminer sonunda yapılacak çekilişle 2 kişi SolidWorks Türkiye Temsilcisi YenaSoft tarafından özel eğitim kazanacaktır. Tüm bu ayrıcalıkları kaçırmamak için 10 ARALIK Perşembe Saat: 16.00′yı bir kenara not ediniz.” DVD’de neler var ??? “******************=> SolidWorks 2010 Yenilikleri=> SolidWorks 2010 Eğitimi (Yeni Türkçe Arayüz)=> SolidWorks Simulation & Enterprise PDM & 3DVIA Composer 2010 Yenilikleri => Esprit Mold V9 (Auton) Eğitimi=> Esprit CAM 2010 Eğitimi=> VisualMILL for SolidWorks Eğitim” SolidWorks Hakkında “*******************SolidWorks, mekanik tasarıma ilave olarak mühendislere, tasarımcılara ve diğer yaratıcı profesyonellere dünyanın en harika ürünlerini tasarlamak için ihtiyaç duyduğu birçok aracı ve yazılımı hizmete sunmuştur. SolidWorks, tasarımlarınızı üç boyuta taşır. Böylece rakiplerinizin bir adım önüne geçmiş olursunuz. İki boyutlu tasarımda hayal gücünüzü zorlarken SolidWorks’un 3 boyutlu tasarım araçları ile zaman kazanırsınız.Mekanik tasarımının yanında ürün yelpazesinde, imalattan önce tasarımlarınızı test etmek ve prototip sayısını düşürmek için simülasyon (analiz) yazılımları, verilerinizi yönetmek (revizyon kontrolü ve ortak alanda çalışma) için ürün veri yönetimi (PDM /Product Data Management) yazılımları ve dokümantasyon sürecini daha düşük maliyetlerle yönetmek için ürün dokümantasyon (3Dvia Composer) yazılımları bulundurmaktadır. Bunların yanında daha iyi çözümler üretmek için her geçen gün ürün yelpazesini artırmaktadır.” SolidWorks 2010 Yenilikleri”**********************SolidWorks SustainabilityXpress, Teknik Resimde Hızlı Ölçülendirme, Montaj Ortamında Geliştirilmiş Aynalama, Saç Parça Tasarımları için Çoklu – Gövde Desteği, Kullanıcı Arayüzünde Geliştirme (Mouse Gesture), Saç Parçaların DXF/DWG Kaydedilmesinde Geliştirme, Konfigürasyon Yayımcısı, Hareket Simülasyonları – Tasarım Etüdleri, SolidWorks Enterprise PDM, 3DVIA Composer-SolidWorks Konfigürasyon Desteği.” Esprit Hakkında ” ***************Esprit, yeni versiyonunda kullanıcılarını yepyeni bir “İşleme Teknolojisi Arayüzü” ile karşılamaktadır. Bu versiyon ile Esprit’in içerisine Auton’un (Esprit Mold) işleme yeteneklerinin tamamı eklenmiştir. Bu sayede, yüksek hızda kalıp işleme ve 5 eksen devamlı işleme konularında teknoloji olarak en üst seviyeye çıkmıştır. Esprit, çok iyi olduğu tornalama, tel erezyon ve çok eksenli işlemelerdeki becerileri ile pazardaki tüm yelpazeye aynı kalitede G Kod üretecek hale gelmiştir.Bugün Tel Erozyon piyasasında satılan birçok tezgahla beraber Esprit yazılımı önerilmektedir. Bazı tezgahların kontrol ünitesi içine gömülü biçimde gelmekte, bu konuda da Esprit sürekli gelişmektedir. Esprit içinde, tezgah teknolojilerini ve kesim şartlarını belirleyebilme, ileri düzey operasyon sıralamaları gibi birçok özellik yenilenmiştir. Yeni olarak 4 eksen çürütme ve divizörde sarmal veya indekslemeli çalışma desteği eklenmiştir. Bu da özellikle kuyumculuk ve medikal sektöründe tel erezyonda divizör kullananlara çok fayda sağlayacaktır.DP teknoloji, Siemens PLM ile anlaşmasını uzatarak SolidWorks’ün de diğer tasarım programlarının da kullanıp tercih ettiği parasolid tabanıyla sorunsuz ve kayıpsız çalışabilmektedir.
</fo

seckin_kaya
07-12-2009, 21:27   |  #2  
seckin_kaya avatarı
Yıllanmış Üye
1,065 mesaj

teşekkürler güzel habermiş

yineben
08-12-2009, 11:07   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
207 mesaj

Boyle seyler neden hep Istanbulda oluor. Yetkilileri Bursa'ya da davet ediyoruz.

seckin_kaya
08-12-2009, 18:29   |  #4  
seckin_kaya avatarı
Yıllanmış Üye
1,065 mesaj

Ve Antalya'ya da

bariso
24-02-2010, 11:16   |  #5  
Taze Üye
15 mesaj

Bence de Tüm illerde olsun ben istanbuldayım ama  gidemiyorum  ve sadece istanbulda olmamalı bu tip seminerler. Mümkün oldugunca cogu ilde olmalı. Tamam istanbul muhteşem ve kalabalık ama Türkiye sadece istanbuldur zihniyeti bitmeli artık.