Solucan Satın Al Gübre Üret Gübreni Sat Gerçek Par

guncelforum
29-03-2017, 18:44   |  #1  
guncelforum avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Herkeze Es Selamun Aleyküm Diyerek ALLAH Teala'nın Adı ile Makalemize Başlamak İstiyorum. Aleyküm Selam Dediğinizi Duyar Gibiyim Teşekkür Ederim Hepinize. Bugün gübrevim Sitesinin Amaç ve Biz Bu Makaleyi Okuyan Kişilere Yatırım Yapmak İsteyenlere Ne Vaad Ettiğini Ne İşe Yaradığını ve Neden GÜBREVİM KAYIT Olmamız Gerektiğini Ele Geniş Geniş Alacağız Bakacağız İnceleyeceğiz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Kayıt Olmak İçin Link:KAYIT OL
- Kayıt linki:www.gübrevim.com
Not : Referans Kazançları Sizin Referansın ile Üye Olanlardan Kesilmemektedir Site %5
Alt Üyenizin Üretimi Kadarını Size Veriyor Zaten Korkmayın Rahatlıkla Referans ile Üye Olun ki Emek Veren Makale Yazan Yayımlama Yapan Kardeşlerimizde Kazansın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gübrevim Nedir?
Gübrevim Sitesi Sahibi ile Facebook Adresi Üzerinden Konuşmamızın Ardından Anladığım Kadarı ile Küçük veya Orta Ölçekli Bir Firma Olduklarını Kendisininde Belirtmesi ile Anlamış Bulunmaktayım. Bu Arkadaşlarımız Siteleri Üzerinden 10 TL Karşılığında 1 Adet Size 1 Adet Kırmızı Solucan Satarak Yaptıkları Gübre Üretim İşlerine Kar Payı Ortağı Olmanızı Sağlıyor. 1 Adet 10 TL Solucan Aldığınızda Solucanınız Sitedeki Sisteme Göre Saatte 1 Gram Gübre Üretmektedir. Sistem Bu Gübrevim Nedir Sorumuzun Karşılığı Budur Kısaca.
Gübrevim Sitesi Bu Sistem ile Amacı Nedir Ne Yapmak İstiyor?
Arkadaşlar Bilirsiniz ki Köylü Milletin Efendisidir. Bu Gerçektende Öyle Yurdum Köylülerimiz Analarımız Canlarımız Amcalarımız Olmasa İnanın Tüketmekte Bir Numara Olan Günümüz Türkiyesinde Herşeyi İthal Etmek Zorunda Kalacağız. Ama Çok Şükür Rabbimiz Olan ALLAH'a ki Köylülerimiz Var ve Bir Çok Ürünü Kendimiz Üretiyoruz. Şimdi Bu Durumda Gübrevim Sitesi Sahipleri de Sizlere Açıkça Şunu Söylüyor. Gelin Sisteme Girin ( GÜBREVİM KAYIT Adresinden Kayıt Olabilirsiniz. ) Solucan Satın Alın Biz Bu Solucanları Gerçek Hayatta Gübre Üretim Tesisimizde Yetiştirelim Gübrelerini Elde Edelim ve Satalım Siz Sadece Sitedeki Solucan Adetiniz Kadar Üretim Gücünüz Kadar Kar Payınızı Alın Bizde Tesisimizi Büyütelim Sizde Bizde Kazanalım Diyerek Uluslar Arası Pazara Türkiye'den Bu Web Siteleri Sayesinde Toplanan Paralarla İşlerini Büyütmek İstiyorlar. Amaçları Tesislerini Büyütmek ve Hem Kendileri Kazanmak Hemde Kar Ortaklarına Gübre Üretimine Solucan Satın Alarak Ortak Olan Kişilere Site Üyelerine Haklarını Dağıtmak İstiyorlar . Şimdi Ne Yapmak İstediklerini Anladıksa Devam Edelim.
Gübrevim Sitesi Yarın Bir Gün Kapanırsa Paramızı Nereden Alacağız Kiminle Muhatap Olacağız Diye Düşünüyorsanız. ?
Arkadaşlar Açıkça Size Gübrevim Sitesi Sahibi ile Facebook Adresi Üzerinden Konuşmamızın Orjinal Resimlerini Ekliyorum Okuyun. ve Siteyi de Takip Ediniz. Ben İnanıyorum ki Yavaş Yavaş Düzenlemeleri ve Müşteri Hizmetleri de Başlayacaktır Sonuçta 1 Gün Oldu Site Açıldı 1 Saat Sonra Yapıldı Bu Konuşmalar Bende Hak Veriyorum Az Zaman Gerekli Bazı Şeylerin Oturması İçin.

ve Ardından 1 Gün Geçti Facebook ta 3 Adet Resim Daha Paylaşarak Açıklama Yaptılar.

ça Ben Elde Ettiğim Tüm Bilgileri Verileri Tüm Okurlarımızla Paylaşıyorum Aynen Yazıyorum Buraya. Vallaha Ben Ne Deyim Arkadaşlara Ben Güvendim Müşteri Hizmetleri ve Bu Sitede Üyelerle Özel İlgilenecek Kişi ve Yönetimi Kısa Sürede Halledeceklerine de İnanıyorum Ben 10 TL Yatırdım Üye Oldum ve 1 Solucan Aldım Şu Anda Gerçektende Para Kazandım 1 Gün Geçti Üstünden Gayet İyi Gidiyor. Yani Ben Güvendim Şimdide Uzun Süreli Olarak Sistemde Kalmayı Pilanlıyorum. Evet Makalemize Devam Edelim Site Hakkında Bilgilendirmeler Yapacağım.
Gübrevim Sistemi ve Kullanımı Resimli Detaylı Anlatım.
Arkadaşlar Öncelikle GÜBREVİM KAYIT tan Sitelerine Kayıt Oluyorsunuz Kayıt Ekranı Aynen Aşağıdaki Gibidir.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin orijinal halini görmek için tıklayınız. Orijinal boyut: 1440x900

Kayıt Olunca Anında Aktif Oluyor Üyeliğiniz. Daha Sonra Önümüze Giriş Ekranından Siteye Girmek Kalıyor. Giriş Yapınca Önümüze Gelen Ekran Aşağıda Gösterilmiştir.

Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin orijinal halini görmek için tıklayınız. Orijinal boyut: 1440x900

Evet Bu Benim Panelim Sizinde Bunun Aynısı Paneliniz Önünüze Gelecek Sisteme (Siteye) Kayıt Olup Girince.
Şimdi Her Şey Hazır. Tek Yapmamız Gereken Solucan Almak Solucanı Alıp Üretime Başlayabilirsiniz .

Genel Bilgiler Gübrevim Site Açıklaması

Arkadaşlar Alın Sitenin Çalışma Pirensibi Detaylar Burada.

Site Hakkında Genel Bilgi:
- Oyunun Amacı:10 TL ile solucan alıyorsunuz ve bu solucan saat de 1 gr gübre üretiyor.
- Oyun Nasıl Oynanır:Kayıt olunur ve solucan alınır.
- Oyunda Para Kazanma Taktikleri:Aslında oyun değil bir yatırım sitesi,çünkü web sitede yazdığına göre toplanan paralarla gerçek hayat da Kırmızı kaliforniya solucanı çiftliği alıp gübre satıcağını teahhüt ediyor.
Oyun çok basit işleyişi var ve sadece 1 çeşit hayvan var.
İstersen 1 tane satın alırsın istersen 1000 tane satın alırsın solucanı.
1 Solucan saat de 1 gr gübre üretiyor ve 1000 gr gübre 3 TL ediyor.
1 Solucan 1 senenin sonunda 26 TL para bırakıyor.

Hediye Verdiği Hayvan - Mal - Diğer Meteryaller:1 Tane solucan
Üretim Veya Yem Deposu Minimum ve Maximum Miktarları: Depo ve ödeme puanı yok
Hayvan - Mal - Diğer Meteryallerin Yaşam Süreleri:Solucanların ömrü 365 gün
Ödeme Puanı Hakkında Bilgi:Ödeme puanı yok
Roi Süresi Ve Oranı:4-4.5 ayda para geri dönüyor
Birlik Sistemi Hakkında Bilgi:Yok
Saatlik Ve Günlük Bonus Miktarı:Bonus yok
Promosyon:Yok
Ödeme İşlemcileri Papara ve Banka iban
Deposit İşlemcileri Papara ve Epin sitesi
Minimum Ve Maximum Ödeme Limiti:Yok
Minimum Ve Maximum Deposit Limiti:Yok
Yatırım Yapılan Miktarım:0
Kayıt Olduğunuzda Size Özel Referans Kodu Panelinizde Mevcuttur.
Referans Kazançları:%5
Arkadaşlar Umarım Yardımcı Olmuşumdur Hepinize Bu Makaleyi Okuduğunuz İçin Teşekkür Ederim . ve Düşüncelerinizi Foruma Üye Olarak Yazabilirsiniz .