hocam ben tarkanın ingilizce albümünü beğendim.
serdarın albümüde iyi.
hocam ben tarkanın ingilizce albümünü beğendim.
serdarın albümüde iyi.
Kenan`ın albümünü indiricem de kotam yok..Baya geçtim..
Ama "Festival" albümünden "Baş Harfi Ben" baya sağlam şarkı bence..162 kez dinlendi tarafımca..
CU_GS7Kenan`ın albümünü indiricem de kotam yok..Baya geçtim..sayıyı nasıl aklında tuttun bi yere çentikmi attın.
Ama "Festival" albümünden "Baş Harfi Ben" baya sağlam şarkı bence..162 kez dinlendi tarafımca..
Albümlerin tamamını dinlemedım ama
serdar'dan sor
neslihan'dan sen,yağmurun hikayesi ve hic sevmedim
gülben'in bu albümündeki bütün şarkıları
özgün'den yanarım
nil'den pırlanta şarkıları favorim arasında en üst sıralarda
en çok beğendiğim albümün orjinalini alıcam
eeeeeeee sanat ve sanatçıya biraz destek olmak lazım
hassoy07Albümlerin tamamını dinlemedım amasedardan soramadım ama albümü fena değil ona sorsam herhalde super bi albüm der.serdar'dan
şu sennheiser kulaklığı aldığımdan beri müzik dinlemek extra zevk veriyor.
teşekkürler SENNHEİSER
ferrarili adamsayıyı nasıl aklında tuttun bi yere çentikmi attın.Ahaahhaaa..
Windows Media Player sayıyor istesen de istemesen de..
(Başka çalan şey saymaz demiyorum ha..:))
hocam Tarkan dan dont leave me alone şarkısını mutlaka dinleyin
şiddetle tavsiye olunur.
ferrarili adamşiddetle tavsiye olunur.Şiddete hayır !!!
Şiddete gerek yok , seni kınıyorum ferrarili adam
ferrarili adamhocam Tarkan dan dont leave me alone şarkısını mutlakaDoğrudur..32 kez dinlenmiştir tarafımca..
CU_GS7Doğrudur..32 kez dinlenmiştir tarafımca..Media Player bu canım :D
ZEYNEP BAŞKAN ın son albümü zifin çiçeği güzel bir albüm . albümde yer alan türkülerin hepside güzel
Ya çok rica edeceğim bir tarihlere bak.Ben de dahil olmak üzere çok sayıda forum üyesini rahatsız ediyor bu davranışların.Tamam istediğin arşiv konusunu incele.Ama cevap yazma.Çok istiyorsan PM at.Tabii ki bu senin kanaatine kalmış birşey.Ama benim tavsiyem yukarıdakileri uygulaman.
muahaha yine bu çocuk arşivde bişeler bulmuş
öcüü . bazen susmak en güzel cevaptır :) ayrıca bu konu sürekli güncel kalan bir konu . her yıl albüm çıkarmıyormu şarkıcılar :D yok hani güncel bir konu olsun felan diyorlar ya onun için söyledim :)
Pompeiöcüü . bazen susmak en güzel cevaptır :) ayrıca bu konu sürekli güncel kalan bir konu . her yıl albüm çıkarmıyormu şarkıcılar :D yok hani güncel bir konu olsun felan diyorlar ya onun için söyledim :)İyi iyi..Bu konuya yazılabilirdi bak..
Zaten yine yaz geldi;bir sürü albüm çıktı,çıkıcak..
"Kendi düşüncem" diye açtığın konuya da yaz bir şeyler bari,3 sayfa oldu..
Haklıymışsınız veya katılmıyorum vs. cevap bekleyenler var senden..
yazılanlara cevap vermek adına konu açmadım ki cu_gs7 . söylemek istediklerimi konuda dile getirdim . sana katılmıyorum hayııır aa evet sana katılıyorumlarla tartışma havasına girmeyeceğim . zaten tartışma olmasın diye bir konu açıp konuda fikrimi söyledim .
gökhanın rumuzuyla cevap vermek zorunda kaldım çünkü samican benim pc de müşteri ile ilgileniyor (pompei)
Buralar karışmış iyice. Neyse Yalın'ın albümü güzel.