Son şekli bu bir bakarmısınız ?

amukadar
12-06-2013, 20:02   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
29 mesaj

sayın arkadaşlarım sizin yorumlarınızı dikkate alarak soalun sorularıma içtenlike yanıt verdiniz hafta sonu alıcağıım pc nin son hali bu ...

Sırf oyun için alıyorum indirmle yaklaşık 2200 tl olucak bu sistem değişmesi gerekek bir parça varmı yada şunu çıkart bunu ekle diyebilceğiniz bir parça varmı yada bu olmamış aynı paraya bu olur diyorsanız lütfen yardımcı olun param boşa gitmesin sizin yorumlarınızı çok dikkate alıyorum hepiniz bu konularda çok tecrübelisiniz abilerim saolun ..

Alpostros
12-06-2013, 20:06   |  #2  
Alpostros avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
513 mesaj

İyi sistem olmuş. Güle güle kullan

NOT: Eğer oyunları fazla oynamayacaksan Bu ekran kartının O.C. siz hali var. Onu alabilirsin. Bütçenden tasarruf edersin.

Alpostros bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
DiamondMines
12-06-2013, 20:09   |  #3  
DiamondMines avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 988
10,394 mesaj
Alıntı: amukadar  
sayın arkadaşlarım sizin yorumlarınızı dikkate alarak soalun sorularıma içtenlike yanıt verdiniz hafta sonu alıcağıım pc nin son hali bu ...

Sırf oyun için alıyorum indirmle yaklaşık 2200 tl olucak bu sistem değişmesi gerekek bir parça varmı yada şunu çıkart bunu ekle diyebilceğiniz bir parça varmı yada bu olmamış aynı paraya bu olur diyorsanız lütfen yardımcı olun param boşa gitmesin sizin yorumlarınızı çok dikkate alıyorum hepiniz bu konularda çok tecrübelisiniz abilerim saolun ..

Mis gibi sistem olmuş ama gözünü sevim Snopy hoparlörü alma. 15 TL daha ver aşağıdakini tercih et: 

LOGITECH S120 SPEAKER

DiamondMines bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
amukadar
12-06-2013, 20:17   |  #4  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
29 mesaj
Alıntı: DiamondMines  
Mis gibi sistem olmuş ama gözünü sevim Snopy hoparlörü alma. 15 TL daha ver aşağıdakini tercih et: 

LOGITECH S120 SPEAKER

tamam kardeşim ekledim.

ben bu ürünü vatandan alıyorum bu montaj işi nasıl olacak biliyormusun önerin ney ?