Son Sorum

teac
31-05-2007, 18:05   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

Demın ekran kartı bord rem alıcam demıstım sagolsun arkadaslar bana bır sıstem olusturmuslar 600ytl kadar.olusturdukları sıstem
SOKET AM2 AMD-ATHLON 64 X2 3800+ AM2 85.5 USD + KDV
SOKET AM2 MSI-K9N ULTRA-2F 81 USD + KDV
DDR2 SDRAM GEIL-2x512 MB DUAL DDR2 800 79 USD + KDV
PCIE PALIT-8600GT 137 USD + KDV
TOPLAM : 382.5 USD + KDV

KDV DAHİL TOPLAM : 451,35 USD  bu

pekı soyle soyleyeyım 750 ytl veya sınır 800 ytl olsaydı.Bana daha ıyısını soylermısınız

DDR2 SDRAM GEIL-2x1024 MB DUAL DDR2 800 olucak

Kusura bakmayın ılk once 600 dedım ama 800e kadar kredı kartıyla ala bılıyorum.

tekrar tesekur ederım

VE
        COK OZURDILERIM SIZI YORMAK ISTEMEZDIM...
AMA bılgısayar 1 kere alınır

Borga-x
31-05-2007, 18:17   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

ehuehuhe
tabıkı bıraz daha ıyısı toplanabılır.

Borga-x
31-05-2007, 18:33   |  #3  
İlk Maestro
11,767 mesaj

AMD 4000X2 97 Dolar+Kdv harıc
MSI K9N Platınum 105Dol+kdv harıc
Geil 2x1Gb 800Mhz 139,5D+kdv harıc
Palit 8600GTS 195D+kdv harıc
Toplamda 633D +kdv dahil
buda 1,33x633=841YTL eder tabı 20 YTL yukarı,aşagı oynar.Ama gigatek'ten üye olup satın alırsan daha ucuza gelir.

Son Düzenleme: Borga-x ~ 31 Mayıs 2007 18:34
egemengiga
31-05-2007, 18:40   |  #4  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

platinum ile ultra arasinda IEEE1394 portu farki var. anakarti ultra alip ekran kartini MSI alirsan daha stabil olur.

bu arada amfisi TEAC mis. ben dede TEAC 4x2x32x CD-RW vardi. suanda halen calisiyormus. cok saglamdi Kahkaha

Banned
31-05-2007, 19:54   |  #5  
Banlandı
203 mesaj

Stok Kodu        Stok Adı                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
01.03.02.092        CPU INTEL D.CORE 3.2GHz LGA775 4MB 800MHz (935)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
01.03.01.032        MB ASUS P5B P965 LGA775 DDR2                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
01.03.03.126        RAM KINGSTON 2GB DUAL KIT (2X1GB) 800MHZ HYPREX                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
01.03.09.332        VGA HIS ATI X1650XT 256MB DDR3 PCI EXP.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

kdv dahil  924 ytl                                                                                                                                                                       

Son Düzenleme: Pompei ~ 31 Mayıs 2007 20:15
mor_enginar
31-05-2007, 19:59   |  #6  
Yıllanmış Üye
300 mesaj

Pompei sen o işlemciye o anakartı nasıl takabildin,8600 yerine nasıl x1650xt önerdin.Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun?Yarın arkadaş bunları alacak sonra elinde kalacak çünkü AMD'ye Core 2Duo anakartı takıyorsun.dx10 ekran kartı varken dx9 öneriyorsun.

istersen bi' şeyler sunmadan ya da tavsiye etmeden iyice araştır.

Son Düzenleme: mor_enginar ~ 31 Mayıs 2007 20:03
Banned
31-05-2007, 20:04   |  #7  
Banlandı
203 mesaj

mor enginar :))))))))))) yüzüme tükürsen haklısın amd işlemci vermişim .. dalgınlığımdan .

mor_enginar
31-05-2007, 20:10   |  #8  
Yıllanmış Üye
300 mesaj

Estağfurullah da keşke silseydin ya da düzeltseydin...

Bu arada şunu da söylemek istiyorum.

-ASUS P5B problemli bi anakart,
-PD serisi de ısınma problemi yaratıyor.Bu yüzden sen en iyisi mi sil.Çünkü anakart ve işlemci kötüyken 2gb hyperX ram önermişsin Beğenmedim.Anlaşılan bu akşam çok dalgınsın ve performans sağlayamıyorsun iyisi mi sen git uyu ya da gez,tozMasum

Son Düzenleme: mor_enginar ~ 31 Mayıs 2007 20:19
Banned
31-05-2007, 20:19   |  #9  
Banlandı
203 mesaj

mor enginar . elde kalmış malzemelerden sistem çıkardım  dx10 ekran kartları bitti dx9 lar kaldı elde bende onları satıyorum :))) kendi kendime hala gülüyorum amd işlemci ye ıntel anakart veriyorum :D

Banned
31-05-2007, 20:21   |  #10  
Banlandı
203 mesaj

mesai nin bitmesine çoook var saat 10 da mesai bitiyor . nerelere gideeem kii ? gitmek istesemde gidemem ki . ayrıca 800 ytl ye o kadar lık sistem olur . gıgabytın ds4 veya dq6 verecek değilim ya . :)

mor_enginar
31-05-2007, 20:27   |  #11  
Yıllanmış Üye
300 mesaj
Pompei
mor enginar . elde kalmış malzemelerden sistem çıkardım  dx10 ekran kartları bitti dx9 lar kaldı elde bende onları satıyorum :)))
iyi de önemli olan senin elinde olan değil;piyasada olan.Arkadaşlar burda bu ürünleri satan var mı? diye sorarlarsa sen de bu savunmayı yaparsın.İlla INTEL değil AMD'de önerilebilr.Ya da illa çift çekirdek değil tek çekirdekte önerilebilr.Egemengiga'nın    AMD - ATHLON 64 3000+ (yanlıs hatırlamıyorsam) ve benim piyasada oynayamayacağım oyun yok diyordu.Göz kırpma