Sonunda bu da oldu!

CHIP Online
04-08-2011, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Online ortamda tanışmak tamam ama daha önce bu işi bu kadar abartanını hiç görmedik!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sonunda-bu-da-oldu_28396.html

Resimlerle: İnanmamanız gereken 10 internet şakası!

İnsanların internet üzerinden tanışması ve bu birlikteliği evliliğe kadar götürmesi, günümüzde artık alışılagelmiş olaylardan bir tanesi konumunda. Fakat Miguel Hanson ve Diana Wesley isimli iki sevgili, bu durumu bir adım daha ileriye taşımayı başardılar.

Aldıkları evlenme kararı ardından, ilişkilerini daha önce hiç görülmemiş bir şekilde resmileştirdiler. Herhangi bir kiliseye gitmek ya da bilindik düğün seremonilerini gerçekleştirmektense, "Evet" sözcüklerini Hanson'un evinde söylediler. Herhangi bir papaz ya da hakimin dahi bulunmadığı düğün, Hanson'un bizzat tasarladığı düğün programı üzerinden gerçekleştirildi.

Web tasarımcısı olan Hanson yaptığı program sayesinde, çiftin kamera karşısında durarak, dijital modellerini bilgisayar ortamına aktardı. Ses dosyalarını da rahatlıkla algılayabilen evlenme programı sayesinde çift, Cumartesi akşamı itibariyle evlendi.

Pek tabi yapılan bu ilginç evlilik, herhangi bir şekilde yasal değildi ve bu durumu düzeltmek isteyen çift, ayrıca yaptıkları 30 kişilik ufak düğün ile birlikte dünya evine girdiler. Fakat görenler, halen bilgisayar üzerinden evlenen çifte şaşkınlıkla bakıyorlar. Bakalım önümüzdeki yıllarda daha ne gibi çılgın fikirler göreceğiz.


Tüm konu: Sonunda bu da oldu!

Resimlerle: İnanmamanız gereken 10 internet şakası!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Gelecekte evlilikler sadece bilgisayar yardımı ile gerçekleşebilecek mi?