sonunda bunuda gördüm
Sunumunuz da tam olarak yanıtlanması istediğiniz bir probleminiz var mı ya da sadece hızınızın düşük olduğunu mu belirtmek istediniz tam anlamadım.
8 mbit e kadar olan internet tarifesini kullanıyorsanız 15Gb adil kullanım (Hız) kotasını aşmışsanız şu anki durumunuz yasalar çerçevesin de normal birşeydir. Yapılacak birşey yoktur keza siz zaten onaylamış durum da bulunmaktasınız. Eğer ki 8mbit e kadar olmayan ve hız sınırını aşmak da özgür olduğunuz bir paket üyesiyseniz durumunuz normal bir şey değil. Şebeke hatası ve ya bulunduğunuz mahallede ki ortamlar dan ve ya bilgisayarınız da kurulu olan internet erişimini kısmi olarak engelleye bilecek bir durum da da ola bilirsiniz. Donanımsal ya da yazılımsan herhan gibir sorununuz olmadığına eminseniz ttnet müşteri servisini arayıp durumu haberdar etmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Ping in 340 olarak görünüyor o koşullarda zaten dl hızın düşük olması normal.Ping in normal koşullarda taş çatlasın maximum 30 olması gerekir ki sende 340.
8 MBit e kadar alacağına, bence 4 ya da 8Mbit limitsiz al daha iyi. Heleki download un yüksek ise. Ben geçen ay 200 GB ye yakın download yaptım. Misal benim için ideal 4Mbit. 8Mbit e kadar demek ülkedeki hızın ortalaması ile sürünmen demek. O yüzden hiç değmez.