Evet arkadaşlar bayadır uğraşığ didiniyordum birazda şansın yardımıyla kendime 1 adet laptop aldım hepsiburadanın kampanyasından..
Packard Bell TM85-JO-113TK
İntel Core i5 460M 2.53GHZ
3 Gb DDR3 1066 Mhz
500 Gb 5400 Rpm 8Mb Harddisk
Nvidia GT 420M 1 Gb Ekran kartı
Ms 7 Windows 7 Home Basic 64 Bit
evet arkadaşlar alalı 3-4 gün oldu ilk önce gerçekten packard bell markasından çekiniyordum sonuçta bilmediğim bir markaydı ayrıca her laptopta yaşanan kronik sorunlar beni takıntılı hale getirmişti ama laptopu elime alıp performansı gördükten sonra iyikide packard bell seçmişim diyorum..
İnanın tüm mağazaları gezdim gördüm casper olsun dell olsun toshiba bu kadar şık ve kaliteli kasa görmedim..Heleki casper 15,6 ekran tiplerinden almayı düşününler uzak dursun o kadar dandik bir kasa görmedim elinize alsanız plastik oyuncudan farkı yok.
Laptopa geli,rsek çok şık ve harika mouse adeta yağ gibi yağıyor ekran deseniz parlak ve geniş harika diyebilirim..
İstediğim oyunlarıda oynuyorum inanın ben bile böyle performans beklemiyordum nba 2k11 high ayarlarda 3-4 saat oynadım anca biraz ısındı makina zaten soğutması iyi olduğu için makine gayet sessiz ve soğuk.
alıcak arkadaşlara kesinlikle packard bell markasını öneririm size söylüyorum bu kalitede ve aynen bu şekil yollarına devam etsinler 2-3 yıl içinde bir çok markayı geride bıraktırırlar..
Sadece bir sorum var sizlere sizce bu makinaya xp yüklesem performansım gayet iyi ama artış olurmu yada düşüklük yaşarmıyım ?
Sonuçta 6-7 yıldır xp kullanan biriyim ve buna alışığım sonuçta windows 7 bana biraz garip geldi..
Hem 64 bit yerine 32 bit kullansam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum sonuçta 3 gb ram var makinada 64 bit gerek yok gibi..
Sizlerinde önerilerini almak isterim :)