Bence 2012' ye kadar diğer markalar yeni bir teknoloji çıkartamaz.
Sony 3D Led TV almak
Ama yeni yıla yeni teknolojilerle girmeyide düşünüyor olabilirler.
Yeni yıla daha kaç teknoloji değişir sadem, sabahtan akşama bir yenilik haberi alıyoruz, bize 4 ay kısa bir süre gibi gelebilir ama adamlar o dört ayda dünyayı yeniden şekillendirebilir :)
Yılbaşına kadar neler olur neler..
Kesinlikle öyle, yılbaşına daha 4 ay var, bu adamların 4 saatte bir icat yaptıklarını düşünürsek yılbaşına kadar neler olur Allah bilir:)
Ama baksanıza kaç ay oldu hala 3D TV FPR gözlüğü teknolojisini çıkartamadılar.
Bence bayramdan hemen sonra yeni ürünleri piyasaya sürerler ve eski ürünleri satabilmek için kampanyalar veya promosyonlar yaparlar.. Alışveriş yapmak için bence en uygun vakit..
Bence de arkadaşlar, en uygun fiyatlar önümüzde ki ay içerisinde olur, tahminimce.
3D LED TV satın almanın en doğru zamanı, bayramda bol harçlık toplasakta bu fırsatta faydalansak :)
Kesinlikle bayramda alırsınız =)
Ben de sana bu kadar harçlık veren aileni ve akrabalarını tebrik etmek istiyorum ve kendi akrabalarımı kınıyorum..:)))
O işin temennisi ve espirisiydi arkadaşlar, nerdee öyle aile:) bu yaşta bana kim harçlık verirki, ama verseler ne güzel olurdu 3D led Tv'me kavuşurdum ve en iyi 3D tv en güzel bayram hediyem olurdu.
Danini cimri değilmiş ki XFLUİ, sülalesi cimriymiş =)
Sülalesi Kayseri'li olunca kendisi de Kayseri'li oluyor sadem :))
Daninini15 bahsedildiği gibi Kayseri'liyseniz siz bu 3d led tv' yi paraya kıyıp alamazsınız..:))) Fiyatının bayağı bir düşmesini beklersiniz..
Sizin Kayserili olmadığınız belli zaten =)