Uydu alıcısı özelliği şuanda sadece 3D smart tv'lerde var lg'de, ve bu bahsettiğimiz pvr özelliği uydu alıcısıyla alakalı bir özellik, yani uydu alıcısı özelliğine sahip 3D smart tv satın almanız lazım bu özelliği kullanmak için, ayrıca birde hama kumandası lazım, ama bu harika özelliğin kötü bir yanı var, bu özelliği devreye soktuğunuzda smart tv'niz garanti kapsamı dışında kalıyor malesef :(
Sony 3D Led TV almak
Ayse o zaman tüm dahili uydu alıcılı smart tv satın alanlar garanti süresi bittikten sonra pvr özelliğini kullanırlar..
Zaten garanti süreleri 2 yıl oluyor... Kısa bir süre...2 yıl sonra pvr özelliğini kullanabiliriz...
Teknoloji bu hızla ilerlemeye devam ederse iki yıl sonra ki televizyonların şekli şemali beni çok heyecanlandırıyor, o zaman pvr özelliğine gerek kalabiliceğini sanmıyorum, eğer kalırsa sizlerinde dediği gibi garanti bittikten sonra aktif hale getirilir pvr özelliği.
:) Her sene yeni bir 3d tv satın alacak durumda değilim ne yazık ki..En çabuk 5 senede bir değiştirebilirim. Ahh keşke teknolojiyi takip etmek kolay olsa..
Bu yüzden bende bir kere ama en iyisini almak istiyorum.
Şu anda sanırım Lg'nin 980s modelinden daha iyisinin olmadığını duydum.. Doğru mu?
Satış siteleri getirmiş, bir kaçında rastladım LW 980S nano led tv'ye, ama lg getirmedi henüz.
Phılıps gerçekten güzel, biraz araştırmak gerekiyor sadece.