sony bios guncelleme

Valiant2023
04-01-2010, 03:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

sony vgn-fw490j laptop ta vşrtual pc kurdum ama bana bıos yuzunden calıstırılamadıgı soylendı bıostan ızın vermem gerektıgını soyleyen bır yazılım cıktı karsıma aradım taradım bıosta oyle bır secenek yok cıldıracagım.
neden buna ıhtıyac duyduguma gelınce elımde wındows7 ultımate 64 bıt işletım sistemli bilgisayarda bır program kurmak istedım olmadı 32 bıt vıstada ama program calısıyor bunda calısmıyor uyumluluk moduda ısımı gormedı artık herseyı denedım cıldıracagım pes etmek ıstemıyorum sayın ustalarımız agabeylerımız bır el atın yaklasık on saattır bu programı bu bılgısayrda calıstırma derdındeyım xp mode (vırtual pc) de calısmadı ısyanları oynuyorum yardımınızı beklıyorum
ha programda bu http://uploaded.to/file/3a5j8if8lxs1btnojjm68psy4fvq0hj0

era1p
04-01-2010, 04:24   |  #2  
Yeni Üye
43 mesaj

Sony şirketi laptoplarında virtualization technology'i bi takım güvenlik sebeplerinden dolayı açmıyacağını duyurmuştu, haliyle çoğu kullanıcıda tepki göstermişti. Çok ihtiyacı olan profesyonel kullanıcılar bios modding'le bi şekilde vt'yi enable ettiler. Ancak hem bios modding hemde bios güncelleme/yazma işlemleri oldukca risklidir, heleki laptoplarda. Benim tavsiyem xp mode ile uğraşmaktansa Microsoft Virtual PC, Sun Virtual Box yada VMWare şirketinin sanal pc uygulamalarından birini kullanarak uygulamayı bunun üzerinden çalıştırmanız. Yada en kestirme yöntem, lindo uygulamasının 32bit versiyonunu 32/64bit herhangi bir windows üzerinde kurup çalıştırabilirsiniz. Uygulamayı kullanmadım, bilmiyorum ama umarım yeni versiyonu eskisini aratmıyordur. Programın download adresi:

Valiant2023
05-01-2010, 00:21   |  #3  
OP Taze Üye
15 mesaj

hocam cok tesekkur ederım sımdı de bub cracklayalım