Sony bir evi teknik servis sandı

CHIP Online
25-09-2011, 20:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Teknik servise bir laptop yollayıp, geriye yedi tane bozuk laptop alma ihtimaliniz sizce ne kadar?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sony ... is-sandi_29313.html

Resimlerle: Sony yeni Xperia serisini MWC'de tanıttı!

Teknoloji ilginç bir sektördür ve birçok değişik olay ile karşılaşmak mümkündür. İşte bu olaylardan bir tanesi geçtiğimiz günlerde Joe Litwin isimli şahısın başına gelmiş durumda. Kendisi sahip olduğu hasarlı Sony Vaio laptop'u, tamir için Sony servisine gönderdi. Fakat yolladığı kutu hiçbir zaman geri gelmedi. İşin ilginç yani, diğer Sony müşterililerinin tamir isteyen cihazları, Litwin'in kapısına dayandı.

Sony'e tamir için cihaz yollayıp, bir anda tamirhaneye dönen ev sonucunda Litwin, yedi farklı Sony laptop'a kavuştu ve beş tane daha cihazın yolda olduğu ortaya çıktı. Yetmezmiş gibi bir şahıs Litwin'i arayarak, oranın Sony teknik servisi olup olmadığını sordu.

Peki, böyle bir hata nasıl olmuş olabilir? Bütün bilgilerinizin tanımadığınız bir kullanıcının eline geçmiş olması, bir anda hayatınızın gidişatını bile değiştirebilir. Sony ise sorunun kaynadığını bilmediğini iddia etti. Tek bildikleri, müşterilere yollanan kargoların etiket kısmına bir şekilde Litwin'in adresinin yazılmış olması. Konu hakkında yardım isteyen ve Sony'nin müşteri temsilcileriyle görüşmeye çalışan Litwin kendilerinden herhangi bir dönüş alamayınca, olay haber kanallarına kadar taşındı. Sony ise artık sorunu çözmeye çalışıyor. Bir grup insanın laptop'uysa kim bilir nerede?


Tüm konu: Sony bir evi teknik servis sandı

Resimlerle: Sony yeni Xperia serisini MWC'de tanıttı!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Teknik servislerin en çok nefret ettiğiniz özellikleri nelerdir?