Sony'den yeni kablosuz ses sistemi!

CHIP Online
31-03-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin yeni kablosuz ses sistemi, size tek dokunuşta müzik dinleme keyfi vadediyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/son ... -sistemi_39471.html

Sony, müzik sistemlerinin bulanık, yavan sesinden ve donuk görünümünden bıkanlar için yepyeni bir ses sistemi sunuyor. Sony CMT-BT60-B ses sistemi, şık görünümü ve özellikleri ile hem gözlere hem kulaklara hitap ediyor.


Odayı dolduran canlı seslerin keyfini çıkarın


Sony CMT-BT60, her türlü yaşam alanında etkisini anında hissettirmek üzere tasarlanmış. Cihazın gizli, süper ince tasarımı, gerek CD, FM radyo dinlerken gerekse kişisel dijital müzik koleksiyonunuzun tadını çıkarırken tüm odayı dolduran canlı ses ile tamamlanıyor.


Can sıkıcı eşleştirme ve erişim kodlarını unutun


Anında kablosuz bağlantı kurmak için tek yapmanız gereken, Sony Xperia'nızı veya NFC özelliğine sahip akıllı telefon veya tablet bilgisayarınızı bir anlığına dokundurmak olacak.


Müziği, kablosuz olarak dinlemek mümkün


Sony CMT-BT60, daha da net ve daha tatminkâr müziği kablosuz olarak dinlemek isteyenlere de kolaylık sunuyor. Bluetooth üzerinden yüksek kaliteli müzikleri, AAC ve apt-X kodek ile çalabiliyor.


NASA için geliştirilen ses teknolojisi


Sony'e özgü olan Manyetik Sıvı hoparlörlerde, gerçekten öne çıkan detaylara sahip, iyi bir ses elde etmek için NASA uzay programı için geliştirilen ileri düzeyde bir ferro sıvı kullanılıyor. Sony'nin güçlü S-Master Amplifikatör teknolojisi ile her türlü ses kaynağından iyi bir netlik ve derinlik elde etmek mümkün.


Sony'nin yeni CMT-BT60 ses sistemi Mayıs 2013'ten itibaren Türkiye'de temin edilebilecek.

Tüm Konu: Sony'den yeni kablosuz ses sistemi!

Kaynak: www.chip.com.tr