Sony'den yepyeni bir ev eğlencesi cihazı!

CHIP Online
09-01-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sony'nin bu yeni eğlence cihazı, oturma odanızdaki eğlence ihtiyacınızı işte böyle karşılıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/son ... i-cihazi_38004.html

Sony, ev eğlencesini yeni seviyelere taşımayı amaçlayan yeni Akıllı Blu-ray Disc Oynatıcısı'nı CES 2013'de ortaya çıkardı.


İster Blu-ray Disc üzerinde 3D filmler isterse Full HD'ye yükseltilmiş en sevdiğiniz DVD'yi izleyin, ürün yüksek görüntü kalitesinin tadını çıkarmanızı sağlıyor. Akıllı Blu-ray Disc oynatıcınızı, TRILUMINOS Display desteğine sahip en son model BRAVIA LCD televizyonlara bağlayarak gerçeğini aratmayan çok daha zengin ve geniş bir renk yelpazesi sunan daha da canlı görüntülerin tadını çıkarabilirsiniz.


Yeni modellerin sahip olduğu kapalı yeni optik sürücü disk, oynatma istikrarını üst bir düzeye çıkarmanın yanı sıra, daha da hızlı Quick Start Loading özelliği sunuyor. Daha tatminkâr ve sarmalayıcı bir eğlence deneyimi için tek yapmanız gereken diski, oynatıcınıza yerleştirmek.


Bazı modellerde bulunan dahili Wi-Fi, sizi çevrimiçi içerik ve hizmetlere bağlıyor. Kanepenizde otururken, sevdiğiniz web sitelerine büyük ekran üzerinde göz atabiliyorsunuz. Facebook ve Twitter gibi sosyal ağ siteleri üzerinde sohbetlere katılmanız da mümkün.


TV SideView ile Akıllı Blu-ray Disc Oynatıcı'nızı (BDP-S1100 hariç) Xperia Tablet Bilgisayar'ınız, Xperia akıllı telefonunuz, iPhone veya iPad'inizden kontrol etmeniz mümkün. Bu ücretsiz mobil uygulama (Android veya iOS), çevrimiçi hizmetleri kullanmanızı ve izlemekte olduğunuz disk veya program ile ilişkili daha fazla harika içerik keşfetmenizi kolaylaştırıyor.


Sony'nin yeni BDP-S1100, BDP-S4100 Akıllı Blu-ray Disc Oynatıcıları Nisan 2013'ten itibaren piyasaya sürülecek.

Tüm Konu: Sony'den yepyeni bir ev eğlencesi cihazı!

Kaynak: www.chip.com.tr